Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa Travel collectie nodigt uit tot reizen

Lowa Travel collectie nodigt uit tot reizenDe Travel collectie van Lowa bestaat uit lichte casual wandelschoenen, die uitermate geschikt zijn om mee te nemen in de koffer of reistas. Neem de Rome Ws, een lichte schoen die op een speciale damesleest is ontworpen. Voorzien van een opvallende suède bovenkant en gevoerd met leer voor een perfect voetklimaat.

Casual meets style
Zoals bij alle modellen uit de Travel-collectie van Lowa is er bij het ontwerp van de Rome Ws veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de schoen. Tijdens je vakantie wil je er namelijk misschien wel nog beter uitzien dan in het dagelijks leven op kantoor. De Rome Ws is daartoe voorzien van een opvallende suède buitenlaag, die de schoen een zeer stijlvolle look geeft. Met de lage vormgeving zijn ze tegelijkertijd lekker casual en schreeuwen ze uit dat de drager aan het genieten is van haar vakantie. Maar, dat gevoel is natuurlijk ook prima te verkrijgen op kantoor of in het park… gewoon even wegdromen, denkend aan de vorige of komende vakantie. Geen wonder dat deze schoenen uitnodigen om snel weer de koffers te pakken en op reis te gaan…

Lowa City zool
Bij een lichte schoen als de Rome Ws hoort natuurlijk ook een lichte zool. De City zool van Lowa is in die zin op het lijf geschreven. Deze zool is voorzien van een laag profiel, maar net voldoende om wegglijden te voorkomen. Het lage gewicht van de zool zorgt voor extra comfort tijdens het wandelen in de stad of in het park.

Kleuren en maten
De Lowa RomeWs is verkrijgbaar in de maten UK 4 t/m 9. Dames kunnen vervolgens kiezen uit vier verschillende kleuren: geel, rood/off-white, donkerpaars/off-white en zwart.

Lowa Travel collectie
De lichtgewicht en sportieve vrijetijdsschoenen uit de Travel collectie van Lowa zijn perfect voor reizen, het dagelijks leven en voor iedereen die een goede kijk heeft op mode. De schoenen zijn licht van gewicht en bieden het bekende comfort waar Lowa schoenen om bekend staan.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.