Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe outdoormessen van Victorinox

Nieuwe outdoormessen van VictorinoxNieuw in de outdoor-collectie van Victorinox zijn de Hunter XS en de Hunter XT. Beide modellen zijn uitgerust met twee 1-handsopening lemmeten, kurkentrekker en oranje koord. De Hunter XT heeft daarnaast ook nog een houtzaag. Voor de echte buitensporter.

Onze nieuwe lijn jachtmessen vertegenwoordigt een evolutie van onze decennialange samenwerking met jagers. Jagers zijn fascinerende mensen omdat ze ons de wildernis kunnen verklaren op een zeer levendige manier. Zij beschermen bedreigde diersoorten en verzekeren evenwicht in de natuur.

Om hun bijzonder werk te ondersteunen, hebben zij een echte compagnon nodig. Het productontwikkelingsteam van Victorinox heeft tientallen jaren nauw samengewerkt met jagers om uitzonderlijke jachtmessen te ontwikkelen.

Een van de laatste resultaten van deze samenwerking is de "New Hunting" collectie. De twee modellen zijn uitgerust met twee 1-handsopening lemmeten.

Het "Hunter XT" model heeft ook nog een houtzaag. Het ergonomische 2-componenten handvat geeft deze messen een trendy uitstraling en het nieuwe oranje koord is een praktische toevoeging.

Adviesverkoopprijs VANAF euro 43,50.

Voor meer informatie: https://www.victorinox.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Victorinox:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.