Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Functioneel ondergoed van Falke voor wandelaars

Functioneel ondergoed van Falke voor wandelaarsVoor korte en lange wandelingen, voor lage bergruggen en voor langere expedities, biedt FALKE met de First Layer FALKE Trekking Comfort Fit en FALKE Trekking Wool twee lijnen van functioneel ondergoed die tegemoet komen aan de speciale behoeften van alle wandelaars.

FALKE Trekking Comfort Fit
Een lange tocht betekent vaak een pijnlijke rug door het dragen van een zware rugzak. Om dit te voorkomen is de FALKE Trekking Comfort Fit-ondergoedlijn voorzien van padding in het schoudergebied, wat beschermt tegen drukpunten. Bovendien zorgen een speciale materialenmix en driedimensionale klimaatzones met open gaasstructuren voor snelle vochtverdamping, met name tijdens de zomermaanden. Topdraagcomfort wordt gegarandeerd door het ultralichte materiaal en de afwerking zonder zijnaden, waarbij gebruik wordt gemaakt van rondbreitechnieken. De ergonomische vorm die het lichaam volgt, biedt optimale bewegingsvrijheid. De FALKE Trekking Comfort Fit-lijn is verkrijgbaar als shirt met lange of korte mouwen, singlet en als boxershort/slip.


FALKE Trekking Wool
Het gebruik van wol in combinatie met polyamide biedt zelfs in de zomer geweldige voordelen en zorgt ervoor dat overtollige warmte en vocht van de huid worden afgevoerd. Maximale ventilatie wordt ook gegarandeerd dankzij driedimensionale klimaatzones met een open gaasstructuur. Bovendien voelt de merinowol zacht en comfortabel aan op de huid en is ook nog antibacterieel. Met deze First Layer-lijn blijft FALKE gebruikmaken van de speciale 3D-breitechnologische kennis, waardoor diverse materiaalstructuren en materialenmixen zonder naden worden afgewerkt. FALKE Trekking Wool is ook verkrijgbaar als een shirt met lange of korte mouwen, singlet en als boxershort/slip.

Behalve functioneel ondergoed biedt FALKE wandelaars functionele sokken en kousen in diverse lengtes en van verschillende materialen, die allemaal zijn aangepast aan allerlei verschillende schoentypes.

Voor meer informatie: https://www.falke.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.