Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Teva's nieuwe hikeschoen Reforge eVent biedt kleur, comfort en performance

Teva's nieuwe hikeschoen Reforge eVent biedt kleur, comfort en performanceDit najaar geeft Teva kleur aan de herfst en wel door de lancering van de Reforge eVent®. Met deze introductie wijkt Teva af van de geijkte paden in de hikescene en vervolgt het merk een nieuwe weg. Kleur, comfort en performance zijn kernwaarden van een revolutionaire nieuwe hikeschoen.

Frisse verandering tussen donkere kleuren
De Reforge eVent® sluit aan bij de bestaande trailcollectie van onder andere de Sky Lake eVent® en de Raith Ad eVent®, maar Teva biedt weleen nog completer assortiment hikeschoenen voor zowel dames als heren. De basis van de Reforge eVent® is zwart, maar door heldere kleurdetails is de schoen een frisse verandering tussen de standaard kleuren.

Looks én comfortabel
Naast de nieuwe looks is de Reforge eVent® ook voorzien van alle technologieën waarover een goede wandelschoen moet beschikken. De binnenzool bezit een Shoc Pad™ voor extra demping ende buitenzool- gemaakt van Spider365 rubber- voorziet je van comfort en een stabiele stap met veel grip. Ook de platte middenvoet-buitenzool zorgt voor maximale stabiliteit en het E-Brake systeem in de hiel zorgt voor ongekende grip bij een afdaling. Ten slotte blijven de voeten door het waterdichte eVent® droog, maar wel ademend, zodat de voeten na de wandeling net zo fijn aanvoelen als ervoor. Kortom, de schoen is comfortabel, waterdicht en van een hoge kwaliteit. Een herfstwandeling in het bos of een frisse neus halen in de stad is door de Reforge eVent® niet saai, maar echt verfrissend!

Over Teva
Teva is een iconisch action-outdoormerk dat iedereen zijn eigen avonturen wil laten beleven. Waar avontuur voor staat is afhankelijk van wie je spreekt, maar iedereen herkent de adrenalinekick, de dopaminehigh en het gevoel van verwondering. Dat zijn de momenten die Teva je helpt te bereiken. Het merk ging in 1984 van start aan de Colorado Rivier en heeft nog steeds een sterke band met water. Dat zie je terug in de producten en het streven naar schoon water wereldwijd. Vorig jaar lanceerde Teva A Pair for a Foot, een samenwerkingsverband met nonprofit organisaties Waterkeeper Alliance en Ocean Conservancy. Doel is het schoonmaken van een Engelse foot van een rivier, meer of oceaan per verkocht paar Teva’s. Zie ook www.teva.com/cleanwater.

Voor meer informatie: https://www.teva-nl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Teva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.