Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Moonwalker wint Outdoor Award

Moonwalker wint Outdoor AwardDe Moonwalker slaapzak van Mountain Equipment heeft tijdens de jaarlijkse Outdoor beurs in Friedrichshafen de prestigieuze Outdoor Award 2004 gewonnen.

De Moonwalker is gevuld met het synthetische Polarguard Delta, één van de lichtste duurzame en zeer goed isolerende materialen.

Qua vorm is de Moonwalker onder andere bijzonder bij het voeteneind, waarbij de vorm is aangepast aan de stand van de voeten in rust (spits toelopend dus). Tevens zijn er Velcro bevestigingspunten voor een electrische voetenwarmer welke als optionele acessoire kan worden aangeschaft.

In de rest van de slaapzak wordt er gebruik gemaakt van het EXL-systeem, waarbij de slaapzak veel beter aansluit aan het lichaam en warmteverlies dus sterk wordt gereduceerd. De dikke warmte kraag en anatomisch gevormde capuchon werken hier uiteraard ook aan mee.

Mountain Equipment is nieuw in Nederland en zal bij steeds meer buitensportzaken verkrijgbaar komen.

Voor meer informatie: https://www.mountain-equipment.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mountain Equipment:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.