Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Patagonia komt met meest uitgebreide Trail running wintercollectie ooit

Patagonia komt met meest uitgebreide Trail running wintercollectie ooitDit najaar brengt Patagonia haar meest uitgebreide Trail running wintercollectie ooit. Wind- en waterdichte jacks, shirts en schoenen die perfect zijn voor de koude wintermaanden. Beschermt tegen kou, wind en regen. Houd je warm, maar voert warmte en transpiratie ook goed af. De collectie is tot stand gekomen is nauwe samenwerking met ambassadeurs die de wereldtop aanvoeren. Zij weten precies wat je nodig hebt tijdens een trail run.

Light Flyer Jacket
De nieuwe Light Flyer Jacket voert de boventoon in de collectie. Lichtgewicht en gemaakt met GORE-TEX® Active Shell® product technology en daardoor tegelijkertijd ademend en waterproof. Dit is de meest ademende en wateproof running shell die Patagonia ooit heeft gemaakt. De mouwuiteindes zijn zo gemaakt dat je ze als een want om je hand kan vouwen. Verkrijgbaar voor zowel heren als dames in verschillende kleuren. Consumentenadviesprijs: 250,00 euro.

Thermal Flyer Shirt
Combineer de Light Flyer met het nieuwe Thermal Flyer Shirt. Deze combinatie houdt je droog en warm onder de natste omstandigheden. Het shirt is gemaak van een lichtgewicht materiaal dat voor 77 procent bestaat uit chloorvrij merinowol, voor 18 procent uit polyester en 5 procent spandex. Deze sterke en duurzame stof is zacht, heeft een natuurlijke geurcontrole en voert vocht goed af. De spaarzaam toegepaste naden zijn voorzien van zacht stiksel en de mouwuiteindes zijn zo gemaakt dat je ze als een want om je hand kunt vouwen ter bescherming tegen de kou. Perfect om in te rennen in koud weer. Verkrijgbaar voor zowel heren als dames in verschillende kleuren. Consumentenadviesprijs: 100,00 euro.

Ook schoenen: Fore Runner RS
De Fore Runner RS maken de trailruncollectie voor de wintermaanden compleet. De windbestendige microfiber bovenzijde zorgt voor een winddichte schoen zonder afbreuk te doen aan het ademend vermogen en de duurzaamheid. De Fore Runner RS is nog steeds onze meest lichte en minimalistische schoen, ideaal voor lange afstandlopers. Verkrijgbaar in een model voor heren en dames. Consumentenadviesprijs: 120,00 euro.

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.