Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Gooper Hermetic, de nieuwe manier van waterdicht afsluiten

Gooper Hermetic, de nieuwe manier van waterdicht afsluitenDe Gooper Dry Bag is de nieuwe manier om uw kostbare zaken (mobiele telefoons, bankpasjes, afstand bedienbare autosleutels, geld, etc.) te beschermen tegen o.a. water, vuil, zand en sneeuw. De Gooper Dry Bag werkt n.l. met een dubbele magnetische sluiting welke zeker revolutionair genoemd mag worden, daar deze zich altijd zelf automatisch 100% sluit.

Dus geen lekkende ritsen of andere moeilijke manieren van afsluiten meer van vergelijkbare producten, wat zeker kan leiden tot lekkages die de kostbare inhoud kunnen beschadigen.

De Gooper Dry Bags zijn automatische zelfsluitend en zijn tot minimaal 30 meter diepte waterdicht (IP-X8 standaard gecertificeerd). Het toetsenbord en touchscreen van een GSM blijven gewoon bruikbaar en een normaal telefoongesprek is natuurlijk ook mogelijk. Maar dankzij de Gooper Dry Bags blijven ook je geheugenkaart en creditcard veilig.

De Gooper Dry Bags hebben een grote inhoud van 10,5 x 15,5 cm. En zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: blauw, wit en zwart.

Adviesverkoopprijs EURO 29,95.

Voor meer informatie: https://www.gooperhermetic.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.