Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Bionic biedt betere prestaties door een snellere bloedsomloop

X-Bionic biedt betere prestaties door een snellere bloedsomloopTurn sweat into energy, de slogan van X-BIONIC. Met Effektor Power Running lanceert het Zwitserse bedrijf een nieuwe dimensie in het high-tech running segment. Effektor combineert vooruitstrevende technologieën, zoals gedeeltelijke compressie, met revolutionaire details, zoals de Neuro-Response-Bandage.

Wanneer heb je voor het laatst makkelijk gerend? Heuvels bedwongen in een sprint en eindeloos rechtdoor gerend alsof je op een catwalk liep? De nieuwe Effektor™ technologie gaat je leven op het gebied van running veranderen! Trainingsrondjes worden een gewaardeerde uitdaging, een halve marathon een 'piece of cake' en een marathon simpelweg een geweldige running ervaring.

High-powered en klaar voor actie
Om ervoor te zorgen dat hardlopers hun prestaties optimaal kunnen ontwikkelen, moet er compressiekleding ontwikkeld worden die zorgt voor de juiste hoeveelheid druk. In plaats van volledige compressie te bieden, biedt de gedeeltelijke compressie van X-BIONIC compressie door middel van ribbels. Op deze manier ondersteunt de kleding niet alleen de bloedsomloop, ook wordt de ruimte tussen de ribbels optimaal gebruikt om door middel van zweet de atleet af te koelen. Daarnaast beschikt de kleding ook over een interessante innovatie, de Neuro-Response-Bandage. Met een gedoseerde druk bij de spierverbindingen, door middel van een band, staan de receptoren in een staat van gereedheid. Dit zorgt voor een verbeterde activiteit van de spieren.

Koelt bij warmte, verwarmt bij kou
Als het lichaam tijdens het hardlopen warmer wordt, nemen de prestaties af. Daarom zijn de rug en de borst voorzien van het 3D-BionicSpere® Systeem. Met z'n functionele werking zorgt dit systeem ervoor dat het lichaam van de hardloper op een optimale temperatuur van 37 graden blijft.

Voor meer informatie: https://www.xbionic.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-Bionic:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.