Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mountain Equipment G2 Combi Mitt slaat twee vliegen in een klap

Mountain Equipment G2 Combi Mitt slaat twee vliegen in een klapDe één is er gek op, de ander is juist kritisch: het is immers niet echt een handschoen, maar ook niet echt een want! En dat klopt ook, want niet voor niets heeft de Mountain Equipment G2 Combi Mitt het woord Combi in zijn naam. Op slimme wijze heeft Mountain Equipment namelijk zowel een vingerhandschoen als een want gecombineerd in één product. Voor iedereen die het draagcomfort en de warmte van een want weet te waarderen, maar tegelijkertijd de vingervlugheid van een vingerhandschoen niet wil missen.

De G2 Combi Mitt is een flexibele, van boven vingerloze, Softshell handschoen voor activiteiten waarbij het belangrijk is dat de vingers perfect alles kunnen aanvoelen. Deze want laat zich dan ook bliksemsnel omtoveren tot een vingerhandschoen: simpelweg de bovenkant van de want omklappen en fixeren met de klittenband patch en je kunt zonder problemen de skibindingen, gasbrander of camera bedienen. En bijzonder: de duimen hebben een extra beschermingslaag.

Het buitenmateriaal van WINDSTOPPER® zorgen ervoor dat de ijzige wind en onprettige vochtigheid de vingers niet kunnen afkoelen, want het materiaal is niet alleen volledig winddicht, maar ook sterk waterafstotend. Toch beschikt het materiaal over ademend vermogen.

De smalle, platte manchetten met Neopreen-panelen en elastische boord zitten perfect om elke pols en houden niet alleen de warmte netjes binnen, maar ook sneeuw en kou juist buiten. En om een stevige grip te garanderen zijn zowel de handpalm als de duim voorzien van gripvast runderleer.

De binnenvoering bestaat uit een mix van soepel tricot en vochtafvoerend en sneldrogend fleece in wafellook voor een optimaal draagcomfort.

De Mountain Equipment G2 Combi Mitt is als unisex-model verkrijgbaar in de maten S t/m XL en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 39,95.

Voor meer informatie: https://www.mountain-equipment.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mountain Equipment:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.