Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Met Devold in de voetsporen van Roald Amundsen

Met Devold in de voetsporen van Roald AmundsenMeer dan 150 jaar ervaring. Vier generaties kennis die is doorgegeven van zoon op zoon. Een prachtig, ruig landschap met zee, bergen, weer en wind. Een volk van avonturiers, zeevaarders en ontdekkingsreizigers. Dit alles staat aan de basis van de geschiedenis van het merk DEVOLD. Leuk weetje is dat Devold als eerste sportmerk op zowel de Noord- als Zuidpool was.

Het zijn de merinovezels die het dragen van de wollen onderkleding van Devold zo aangenaam maken. Merinowol kriebelt niet, is vochtabsorberend en houdt het lichaam warm in vochtige omstandigheden. De wol heeft een groot isolerend en ademend vermogen. Daarbij beschikt merinowol over een permanente natuurlijke resistentie tegen microbiële groei en tegen het vasthouden van geuren.

Het Devold assortiment van dit jaar bestaat, naast een grote collectie winteraccessoires als mutsen, sjaals en handschoenen, uit een kleurrijke verzameling merinowollen thermisch ondergoed in diverse kleuren. De onderkleding is verkrijgbaar in verschillende diktes die zorgen voor uiteenlopende isolatiewaarden voor elke gelegenheid. Uiteenlopend van een strandwandeling in eigen land tot een expeditie naar de poolcirkel.

Voor een robuuste winterlook is er tevens een compleet aanbod aan klassieke Noorse wollen truien. Deze gebreide Noorse truien van 100 % wol zijn er in diverse kleuren en styles en maken de stoere ‘buitenlook’ helemaal compleet. De truien zijn voorgewassen en -gekrompen, waardoor ze hun vorm behouden en lang zacht blijven. Laat de winter maar komen!

Devold wordt in de BeNeLux exclusief vertegenwoordigd door
The Nomad Company.

Voor meer informatie: https://www.devold.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.