Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Peli introduceert Peli ProGear Urban Backpacks

Peli introduceert Peli ProGear Urban BackpacksPeli, bekend van de onverwoestbare beschermingscases, brengt de ProGear Urban backpack-serie op de markt. Deze serie bestaat uit 4 rugzakken: de U100 Elite, de U140 Elite, de U105 en de U145 backpacks die een tablet of laptop maximaal beschermen. De Peli ProGear-serie combineert het draagcomfort van een rugzak met de hoge beschermingsfactor van een hardcase.

De U100 Elite en U140 Elite backpacks hebben beiden een ingebouwde stoot- en valbestendige case. De case van de U100 Elite kan een 15” laptop huizen of een 17” Macbook. De case in de U140 Elite is geschikt voor een iPad, tablet of netbook. De cases kunnen tot een diepte van 90 centimeter 30 minuten onder water blijven; de druk in de case blijft gelijk door een speciaal slot. De nylon backpack om de case heeft een inhoud van 16 liter. Er is voldoende ruimte om vele andere spullen te organiseren in de drie extra vakken. Verder zijn de backpacks voorzien van compressieriemen om een matje, jas of compacte tent mee te dragen, heeft ieder model een stevig handvat aan de bovenzijde en is het draagharnas comfortabel dankzij de met zachte kussens beklede achterzijde.

De ergonomische en lichtgewicht U105 backpack oogt slank maar biedt de hoogste mate van bescherming voor een laptop en tablet dankzij het speciale 360º impact frame. De U105 biedt ruimte aan een 15” laptop in het achterste vak en een iPad of andere tablet in het voorvak. De slankere U145 heeft alles wat U105 heeft alleen een tabletvak waardoor de tas slechts 16,5 cm dik is.
De tassen zijn gemaakt van duurzaam, waterafstotend materiaal en de achterzijde van de tas is ventilerend.

Peli U140 Elite en U100 Elite hebben een adviesprijs van respectievelijk EURO 249,- en EURO 289,-. Peli U105 en U145 hebben beiden een adviesprijs van EURO 139,-.

Voor meer informatie: https://www.peli.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Peli:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.