Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SKHOOP; nieuw Zweeds merk in Benelux

SKHOOP; nieuw Zweeds merk in BeneluxEindelijk is er een merk op de markt dat inspeelt op het eeuwige probleem van vrouwen met hun koude billen... Waarom hebben vrouwen toch altijd koude billen? Als ze door de bergen lopen, de hond uitlaten, langs het sportveld staan, op de fiets zitten, op een koud perron staan te wachten, buiten hardlopen, etc., etc.

Als oplossing voor die koude billen zijn er nu de rokken van SKHOOP. Gewatteerde (of waterdichte) rokken, in korte, middellange en lange lengtes! Deze kunnen over een legging of broek worden gedragen.

En het motto van dit merk? Hoe kan het ook anders: 'Don't freeze your ass off !

Dit Zweedse merk komt uit het bekende plaatsje Åre, waar de producten eerst getest worden voor ze de markt opgaan. Deze winter starten de eerste winkels in Nederland met de verkoop van dit exclusieve damesmerk (Huna Outdoor in Den Haag en Waddenchic op Terschelling).

Verder bestaat de collectie van SKHOOP uit onderscheidende dames ski- en donsjassen, -vesten en -broeken, fleeces en onderkleding en accessoires als beanies, headbands, shawls, baclava's en skisokken.

SKHOOP komt voort uit een passie voor outdoor actie, zoals hiken, fietsen en skiën. De collectie bestaat uit fashionable & functionele dames- en kinderkleding en accessoires.

Voor meer informatie: https://www.skhoop.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.