Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Klassieke rugzak nu verkrijgbaar in 27 kleuren

Klassieke rugzak nu verkrijgbaar in 27 kleurenDe rugzak Fjällräven Kånken is een echte wereldveroveraar. Mondiaal zijn er al meer dan drie miljoen van verkocht. Waarom? Het is de combinatie van vormgeving, functionaliteit, duurzaamheid, en wellicht de bijzondere geschiedenis. De rugzak heeft een robuuste uitstraling en een ultiem draagcomfort. Dat is te danken aan de rijke ervaring van het merk Fjällräven in zwerfsport en expedities.

Fjällräven Kånken (spreek uit 'konken') is gemaakt van Vinylon F: een waterafstotend, licht en duurzaam materiaal. Sinds kort is de rugzak verkrijgbaar in 27 kleuren en daardoor goed te combineren met elke outfit. Dat maakt opgeteld waarom zoveel mensen de wereld willen veroveren met deze kleurrijke rugzak.

Bijzondere geschiedenis
De Zweed Åke Nordin, oprichter van Fjällräven, ontwikkelde de rugzak Kånken in 1978 in samenwerking met het ‘Svenska Scoutförbundet’. Alweer een hele tijd geleden. Onderzoek toonde aan dat steeds meer Zweedse jongeren scheef liepen vanwege zware schoudertassen. De lichtgewicht rugzakbood soelaas en werd een wereldhit. Sindsdien zijn er meer dan drie miljoen van verkocht. En Zweden loopt rechtop.

Indeling Fjällräven Kånken
Fjällräven Kånken is voorzien van:


  • een groot hoofdvak met grote openingen om er gemakkelijk spullen in te steken en uit te halen

  • twee zijzakken en een zak met rits aan de voorkant

  • handgrepen bovenaan en smalle, soepele schouderriemen

  • een zithoes in de zak achteraan.

  • een logo dat dienst doet als reflector.Informatie
Fjällräven Kånken is verkrijgbaar in 27 kleuren en verschillende maten bij de outdoorspecialist. Advieswinkelprijs EURO 59,95.

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.