Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Functionele wintercollectie van Woolpower

Functionele wintercollectie van WoolpowerWoolpower is een Zweeds kledingmerk dat een compleet concept voert in onder - en bovenkleding. Woolpower is een technisch hoogstaand product dat is voortgekomen uit jaren van intensief onderzoek en ontwikkeling. De kleding wordt over de hele wereld gedragen; als werk- en vrijetijdskleding onder veeleisende omstandigheden, door gebruikers die hoge eisen stellen aan comfort, prestaties en veiligheid.

Wol bezit het unieke vermogen om vocht op te nemen en af te voeren, terwijl het tegelijkertijd ook in vochtige toestand warm blijft. Deze eigenschappen maken de stof bij uitstek geschikt voor de fabricage van warme onderkleding. Woolpower wordt vervaardigd van de fijnste merinowol die wordt gecombineerd met kunstvezels die de stof sterker maken. Met het oog op een optimaal draagcomfort en een goede pasvorm wordt de kleding naadloos rondgebreid in speciale breimachines.

De focus van Woolpower producten ligt op functionaliteit, met zo weinig mogelijk naden, gemaakt van zacht, soepel en elastisch materiaal dat bovendien geen onaangename lichaamsgeuren opneemt. Alle artikelen uit de Woolpower collectie kunnen in de wasmachine gewassen worden op 60°.

Crewneck 200
Shirt met lange mouwen in 200gr uitvoering. Kan perfect als shirt gedragen worden, maar eveneens onderaan als eerste laag. Voelt uiterst aangenaam en zacht aan op de huid.
Adviesverkoopprijs: 74,00 Euro

Full Zip jacket 400
Deze dikkere trui met volledige rits heeft een opstaande kraag die dubbel gebreid is. Het rugpand is langer om koudebruggen tussen broek en jas te vermijden en in de polsbanden zit een handige duimlus. De kleurcollectie van dit artikel heeft een recht rugpand en geen duimlussen.
Adviesverkoopprijs: 130,00 Euro.

Mittens 400
Wanten gemaakt uit 2 lagen merinowol en polyamide. Geeft een uiterst goede isolatie. Deze wanten kunnen ook perfect gedragen worden in een overhandschoen.
Adviesverkoopprijs: 30,00 Euro.

Vest 400
Alternatief voor een fleecevest, maar nog net iets warmer. Het lussensysteem van Woolpower zorgt ervoor dat het materiaal aangenaam en zacht aanvoelt en bovendien de nodige warmte geeft.
Adviesverkoopprijs: 90,00 Euro.

Socks 400 met logo
Ideale wintersokken in 400gr uitvoering. Superwarm aangenaam en zacht om dragen.
Adviesverkoopprijs: 16,50 Euro.

Zip Turtleneck 400
Shirt met lange mouwen, halve rits en opstaande kraag in 400gr uitvoering. Kan perfect als shirt gedragen worden, maar eveneens onderaan als eerste laag. Voelt uiterst aangenaam en zacht aan op de huid.
Adviesverkoopprijs: 115,00 Euro.

Long John 200
Broek in 200gr uitvoering gemaakt uit Merinowol en Polyamide. Ideaal ondergoed bij ijskoude dagen. Bestaat ook in 400gr uitvoering voor buitenlandse tochten.
Adviesverkoopprijs 200gr: 62,00 Euro.

Kids collectie
Kinderen die warm en comfortabel aangekleed zijn, willen graag buiten blijven. Daarom ontwikkelde Woolpower een volledige uitrusting voor hun jonste fans. Het gamma loopt vanaf maat 98 en 19 voor de kousen.

Voor meer informatie: https://www.woolpower.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Woolpower:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.