Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm Power Bank 7300 van A-Solar

Xtorm Power Bank 7300 van A-SolarA-Solar komt met een nieuwe krachtige accu voor het opladen van smartphones en tablets. Deze stijlvolle Xtorm Power Bank 7300 is uitgerust met een 7.300mAh interne li-polymer accu. De Xtorm Power Bank 7300 is voorzien van 2 geïntegreerde kabels, 1x USB en 1x Micro USB. De USB kabel is bedoeld om de Power Bank zelf op te laden, de Micro USB kabel is bedoeld om uw mobiele apparaat op te laden (Samsung Galaxy, Nokia, HTC, Blackberry etc.).

Omdat niet alle mobiele apparten voorzien zijn van een micro USB ingang, beschikt deze handige charger óók over een Female USB output, waardoor u bijvoorbeeld uw Samsung Tab, Sony Ericsson e.d. kunt opladen met behulp van de bijgeleverde aansluitingen. iPhone & iPad kunt u met uw eigen Apple USB kabel aansluiten via de Female USB uitgang. Met deze onmisbare accessoire kunt u twee mobiele apparaten tegelijkertijd opladen! De Power Bank zelf kan worden opladen via USB/AC of via de SolarBooster (AP100).

De Xtorm Power Bank 7300 wordt standaard geleverd met: set aansluitingen. Uitgevoerd in trendy aluminium en in praktisch zakformaat. De Xtorm Power Bank 7300 weegt slechts 210 gram en is compact van formaat (12x7.5x2cm). Adviesverkoopprijs bedraagt EURO 59,00.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.