Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Abisko GTX, nieuwe technische winterlaars van Hanwag

Abisko GTX, nieuwe technische winterlaars van HanwagHanwag's nieuwe Abisko GTX is een high-end laars die helemaal klaar is voor de winter: de laars beschikt onder andere over een uitneembare vilt thermo binnenlaars met vetersluiting, IceGrip zolen, geïntegreerde gamaschen en een waterdichte ademende Gore-Tex lining. Met dat alles houdt de Abisko GTX de voeten lekker warm, terwijl het wandelcomfort optimaal blijft. Deze stevige laars is perfect voor meerdaagse sneeuwwandeltochten en wintertochten buiten de winterse paden.

De nieuwe Abisko GTX is het nieuwe topmodel van Hanwag voor de winter van 2012/2013. De high-tech laars combineert fantastische isolatie met goed wandelcomfort, een combinatie die op zich logisch klinkt maar die veel winterwandelaars tot op heden zelden konden vinden. Zeker niet voor serieuze (meerdaagse) tochten waarbij de voeten langdurig warm gehouden moeten worden. Hanwag toont dan ook opnieuw haar kunnen als schoenmaker met de Abisko GTX.

Hanwag heeft de winterlaars uitgevoerd met een waterdichte Gore-Tex lining, een speciale middenzool isolatielaag en een uitneembare wollen thermo voetbed. Geïntegreerde gamaschen houden sneeuw, vuil en de kou buiten. De uitneembare thermo binnenlaars gemaakt van vilt past precies dankzij het eigen vetersysteem. En om ze snel te drogen kun je ze zonder problemen je slaapzak mee innemen. Voor de buitenkant combineert Hanwag Cordura en PU-gelamineerd splitleder. En natuurlijk zijn ze uitgerust met de originele Hanwag IceGrip-zolen, welke dankzij extreem kleine glassdeeltjes een perfecte grip bieden op ijs en sneeuw.

De Hanwag Abisko GTX weegt 1100 gram (maat 7) en is verkrijgbaar in de maten 6 t/m 11,5. Adviesverkoopprijs bedraagt EURO 399,90.

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.