Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Brunto Resync Power Pack geeft 'Apple-sap'

Brunto Resync Power Pack geeft 'Apple-sap'De Resync van Brunton levert 'Apple-sap': de Amerikaanse outdoor-specialist ontwierp deze draagbare powerpack speciaal voor de iPad van Apple, maar uiteraard ook voor elke andere tablet PC. De Resync biedt namelijk voldoende ampèrage via USB voor de iPad, dit in tegenstelling tot veel andere draagbare power packs. Maar natuurlijk ook voldoende voor smartphones en GPS-ontvangers.

Bij het zien van de melding “Your computer is running on reserve battery now!“ hoef je niet meer in paniek te raken om een stopcontact te vinden, maar pak je gewoon de Brunton Resync. Deze draagbare powerpack verlengt ruimschoots de tijd dat je je tablet pc onderweg kunt gebruiken. En zelfs de veeleisende iPad is geen probleem: de Resync biedt een ampèrage tot wel 2100 mA.En daarmee kan de Resync dus ook grotere apparaten, zoals de iPad zonder problemen opladen. Kleinere powerpacks kunnen een iPad ook wel opladen, maar dat kost veel meer tijd en bovendien zie je nauwelijks vooruitgang in het batterijlevel van je apparaat.

De Resync laadt natuurlijk ook zonder problemen kleinere apparaten op, zoals smartphones, MP3-spelers en GPS-ontvangers. Die passen de stroom die via USB binnenkomt zelf aan zodat ze niet beschadigd raken.

De Brunton Resync is uitgevoerd met een sterke lithium-polymer batterij met een capaciteit van maar liefst 9000mAh. Dat is sterk genoeg om een tablet PC ongeveer anderhalf keer op te laden en een smartphone zelfs negen(!) keer, afhankelijk van het model. De Resync is voorzien van een stevige plastic behuizing, met rubberen stootranden. Hij kan worden opgeladen via USB, het stopcontact of zonnepanelen. Een LED-lamp geeft het niveau aan van de draagbare powerpack. De Resync weegt 285 gram en heeft een adviesverkoopprijs van ronde de EURO 150,00.

Voor meer informatie: https://www.bruntoneurope.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brunton:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.