Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Accessoires van Berghaus: Accessables

Accessoires van Berghaus: AccessablesBerghaus introduceert een complete lijn kleine accessoires voor de buitensporter: de accessables.

De accessables serie bestaat onder andere uit speciale tassen voor camera, GPS en verrekijker. Ze zijn uitgevoerd met een door Berghaus ontwikkelde sluiting, welke het mogelijk maakt om de tas met één hand gemakkelijk te openen. Ook zijn ze voorzien van clips om ze te bevestigen aan de rugzak, geïntegreerde regenhoes en een verstelbare schouderband.

Ook zijn er enkele speciale uitbreidingszakken voor op de rugzak, zoals de Toolcase, de Multi Pocket en de Dry Pocket. Ook deze zijn voorzien van de innovatieve clips waardoor ze gemakkelijk aan de rugzak zijn te bevestigen.

Verder bestaat de Accessables serie onder andere uit een H2O Pocket (inclusief waterfles), H2O Insulate (gepolsterde en geïsoleerde flessenhoes), een Rain Cover, Map Cases en Dry Bags.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.