Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bergans of Norway gaat voor kleur en zachtheid met fleeces

Bergans of Norway gaat voor kleur en zachtheid met fleecesAan welke vereisten moet een goed fleecejack voldoen? Bij Bergans of Norway vinden ze dat het warm en comfortabel moet zijn en dat het er bovendien leuk mag uitzien. Een fleece moet je lekker warm houden en ademend zijn, waardoor zweet makkelijk naar buiten kan en het lichaam niet afkoelt. Eigenlijk voelt een goede fleece aan als het favoriete oude deken van een kind. Alsof alles kan en alles mag en het niet kwetsbaar is. Bergans of Norway heeft voor de winter van 2012-2013 een uitgebreid gamma fleeces in zijn assortiment, waarvan wij er vier highlighten: twee uit polyester en twee uit wol.

Bømlo Jacket
Het Bømlo Jacket is een warm jack met vaste capuchon in een medium dikke fleecekwaliteit. Het jack heeft twee zakken aan de voorzijde, een zakje met rits op de bovenarmarm en een verlengde rug voor meer warmte en comfort.
Materiaal: 100% polyester. Gewicht: heren L 530 gram, dames S 440 gram. Prijs: 90 euro.

Bryggen Jacket
Het Bryggen Jacket is een super zacht jack met vaste capuchon in een aangename fleecekwaliteit. Het jack heeft twee zakken aan de voorzijde en een verlengd rugpand voor meer warmte en comfort.
Materiaal: 100% polyester. Gewicht: heren L 540 gram, dames S 450 gram. Prijs: 90 euro.

Humle Jacket
Het Humle Jacket is een warm en comfortabel wollen jack, perfect geschikt als tussenlaag en een goed alternatief voor een synthetische fleece. Het jack is uitgerust met een vaste capuchon, heeft twee zakken aan de voorzijde, duimgaten en een verlengde rug voor meer warmte en comfort.
Materiaal: 100% polyester. Gewicht: heren L 620 gram, dames S 480 gram. Prijs: 140 euro.

Mogop Jacket
Het Mogop Jacket is een bestaand model in een nieuw design. Het jack is gemaakt van een mix van wol, biologisch katoen en gerecycleerde nylon. Zowel geschikt als tussenlaag of als enige buitenlaag en een fantastisch alternatief voor een synthetische fleece. Vaste capuchon, twee zakken aan de voorzijde, verlengde rug en voorzien van retro badges.
Materiaal: 100% polyester. Gewicht: heren L 775 gram, dames S 605 gram. Prijs: 150 euro.

Voor meer informatie: https://www.bergans.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bergans:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.