Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

LOKSAK biedt ultralichte element-proof beschermhoezen

LOKSAK biedt ultralichte element-proof beschermhoezenJe zal het maar meemaken: even snel een foto willen maken met je smartphone en dan valt hij uit je handen. Zo in een plas water of op het zand. Gevolg: waterschade of krassen op de display. Met een ultralicht 'element-proof' aLOKSAK®-hoesje van het Amerikaanse LOKSAK had dit voorkomen kunnen worden. Deze beschermt de smartphone namelijk tegen water, zand en stof. En niet alleen je smartphone! Ook andere waardevolle zaken die je wilt beschermen tegen de elementen kun je gemakkelijk opbergen in deze hersluitbare beschermhoesjes.

Dunne, maar oersterke folie
De aLOKSAK®-hoesjes zijn gemaakt van een dunne, maar oersterke folie. Voorzien van een speciale sluiting die vele malen kan worden hergebruikt en het zakje hermetisch afsluit. De aLOKSAK®-hoesjes zijn dan ook waterdicht tot een diepte van wel 60 meter. En dat terwijl je de smartphone die er in is opgeborgen gewoon kunt blijven gebruiken: je kunt nog steeds bellen en nog steeds gebruik maken van het touchscreen. En dankzij het feit dat ze transparant zijn, kunt je reisdocumenten en sieraden die je in het aLOKSAK®-hoesje hebt opgeborgen snel en gemakkelijk terugvinden.

Slimme maten
Niet alleen een smartphone heeft bescherming nodig en daarom zijn er aLOKSAK®-hoesjes in meerdere maten. De kleinste is ideaal voor je smartphone, maar er is ook een aLOKSAK®-hoes waarin je zonder problemen een tablet in kunt stoppen (20,7x28,5cm). En bovendien is er een slimme tussenmaat waar je handig je reisdocumenten, portemonnee en andere kleine waardevolle spullen in kunt opbergen.

Veelzijdige bescherming in een klein zakje
aLOKSAK®-hoesjes beschermen 100% tegen water, lucht, stof, zand, sneeuw en vocht. Daarmee zijn ze dan ook bijzonder veelzijdig in hun toepassing. Niet alleen wandelaars en andere sporters hebben profijt bij de bescherming tegen water, vocht, zand en zweet, maar ook professionele gebruikers als bouwvakkers, schilders en fabrieksmedewerkers kunnen hun smartphone met een gerust hart toevertrouwen aan de bescherming van een aLOKSAK®-hoesje. Ze beschermen immers ook tegen zaagsel, verfspetters en andere zaken die in een werkomgeving vrij kunnen komen.

Voor meer informatie: https://www.loksak.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.