Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Klaar voor de winter met de Jarv GTX van Hanwag

Klaar voor de winter met de Jarv GTX van HanwagDe nieuwe Järv GTX van Hanwag is een stevige en veelzijdige winterlaars die hoogwaardig nubuck leer combineert met het legendarische G-1000 materiaal van Fjällräven. G-1000 is een zeer dicht geweven materiaal dat voor 65% bestaat uit polyester en voor 35% uit katoen. Het is ideaal voor winterse omstandigheden: het is licht van gewicht, zeer goed ademend en - net als de schoenen van Hanwag - zeer duurzaam. De Järv GTX beschikt over de unieke anti-slip IciGrip zolen van Hanwag zelf en is voorzien van een 100% waterdichte Gore-Tex linging met extra isolatie. Met deze schoen ben je dus helemaal klaar voor de winter.

De Järv GTX is een goed uitgeruste winterlaars met een tijdloos ontwerp voor dagelijks gebruik en winterwandelingen. De halfhoog gesneden laars heeft veters, maar is tevens voorzien van een elastische inzet om hem gemakkelijk aan- en uit te kunnen trekken. De bovenkant en tong zijn gemaakt van Fjällräven's G-1000, de andere delen van fijn nubuck leer. Hanwag heeft de Järv GTX gevoerd met Gore-Tex Partelena, een warme uitvoering van het waterdichte en ademende membraan. De wolmix aan de bovenkant van de laars geven hem bovendien een modieus uiterlijk. Om de voeten te beschermen tegen de kou van beneden heeft de Beierse schoenspecialist een uitneembare wollen thermo binnenzool en isolerende Warmth Plus laag toegevoegd in de schoen zelf.

De IceGrip SL zool waarmee de Hanwag Järv GTX is uitgevoerd zorgt voor extra grip en dus veiligheid. De zool is te vergelijken met schuurpapier en biedt dus ook op puur ijs een goede grip dankzij microscopische kleine glasdeeltjes. De SL-versie is een beetje dunner en lichter dan de normale uitvoering van deze anti-slip zool.

Uiteraard is de Hanwag Järv GTX er in zowel een dames- als herenuitvoering. Deze winterlaars is tijdloos zwart van kleur en weegt zo’n 650 gram (maat 7,5).

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.