Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Teva collectie voorjaar 2013 brengt innovatie en heritage

Teva collectie voorjaar 2013 brengt innovatie en heritageIn het voorjaar van 2013 staat bij Teva zowel vernieuwing alsook de Heritage-collectie centraal. Een oude bekende is terug van weggeweest, maar wel voorzien van een gloednieuw jasje. Daarnaast zet Teva vernieuwingen door met een revolutionaire wetenschappelijk geteste sportschoen, TevaSphere. Deze richt zich op de prestatiegerichte outdoorsporter en dient als voorbeeld voor upcoming sporten. De Slimkosi is een sneaker voorzien van een jong en relaxt design en past perfect in de lijn van Teva.

TevaSphere is de innovatie
De sportschool is vanaf nu verleden tijd. Verleg je grenzen en ga een stap verder in de buitenlucht! Het groeiende ledenbestand van bootcamp clubs, adventureraces en mud runs is het levende bewijs dat dit advies wordt opgevolgd. Je ploetert en zwoegt door de modder of in het water en hangt aan rekken of klimtoestellen. Wanneer je je hieraan waagt is stabiliteit geen overbodige luxe.

Het ontwerpteam van Teva heeft vier jaar lang de krachten gebundeld met P3 (Peak Performance Project), een toonaangevend instituut voor bewegingswetenschap en sportieve prestaties. Het resultaat is de ontwikkeling van de eerste universele sportschoen, TevaSphere. Dit model beschikt over een unieke, sferische, ronde hiel waardoor de druk van de voeten wordt verdeeld en de afwikkeling efficiënter verloopt. Daarnaast beschikt TevaSphere over twee pods onder de zool. Deze pods bieden steun waar je het het meest nodig hebt: daar waar de voet contact maakt met de ondergrond.

TevaSphere is vanaf april te koop en is verkrijgbaar in een dames- en in een herenmodel en in drie verschillende versies, de TevaSphere Speed EURO 119,95, TevaSphere Trail eVent EURO 139,95 en de TevaSphere Mid eVent EURO 149,95.

Special Heritage – oude bekende in een nieuw jasje
Als teaser op het 30-jarige bestaan van Teva in 2014 brengt het merk in het voorjaar van 2013 een Heritage-lijn op de markt. Diverse minimalistische sandalen in verschillende fashionkleuren, die afstammen van Teva’s eerste sportsandaal. De Original Universal staat op een dun voetbed met een zachte Mush tussenzool. De voet wordt vastgehouden in brede gewoven bandjes in verschillende kleuren. De Mush Universal heeft een dikkere Mush zool, die je van extra steun voorziet. Ook de Hurricane is terug in de nieuwste kleuren. Het design van de allereerste sportsandaal wordt gecombineerd met hedendaagse invloeden en zorgt zo voor een aansluiting op de trends van nu.

De Special Heritage producten voor dames en heren liggen vanaf juni in de winkels. De Original Universal bedraagt EURO 54,95, de Mush Universal EURO 44,95 en de Hurricane EURO 59,95.

Teva’s nieuwe sneaker: Slimkosi
Met de sneaker Slimkosi introduceert Teva een schoen waarmee je kan wakeskaten en tegelijkertijd stijlvol de deur uitgaat. Het model beschikt over een jong design en een relaxte fit, waardoor de sneaker goed te combineren is met eenzelfde soort outfit: jong en relaxt!

De Slimkosi is een vervolg op de populaire wakeskateschoen / sneaker Gnarkosi en is verkrijgbaar in een heren- en een damesuitvoering. Vanaf maart liggen ze in de winkels, voor EURO 69,95.

Voor meer informatie: https://www.teva-nl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Teva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.