Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

JFK Travelpacks van TravelSafe

JFK Travelpacks van TravelSafeTravelSafe komt met een nieuwe serie travelbags voor de veeleisende reiziger. Tot in detail uitgewerkt en vervaardigd van de beste materialen.

De JFK serie is leverbaar in 2 maten: de JFK20 38x17x50cm welke als handbagage bij de meeste maatschappijen aan boord mag worden meegenomen en de ruime JFK28 44x25x63cm die voldoende ruimte biedt aan al je bagage.

De trolley heeft 2 compartimenten. De toegang tot deze compartimenten is afsluitbaar door middel van het bijgeleverde TSA slot . Het hoofdcompartiment is voorzien van brede bagageriemen met mesh pockets, deze zorgen ervoor dat de inhoud van dit vak op zijn plaats blijft.

Het kleine compartiment is ideaal voor het opbergen van de wat kleinere artikelen en heeft ook nog een “zogenaamd” geheim documenten vak.

De voorzijde van de tas heeft 2 extra pockets met ritssluiting, ideaal voor het opbergen van uw reisdocumenten, boeken, tijdschriften, krant en alles wat u direct bij de hand moet hebben gedurende uw reis.

De tas heeft een kwalitatief hoogwaardig trolley systeem voorzien van een aluminium uittrekstang en goed gelagerde wieltjes.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.