Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe anti-insecten producten van TravelSafe

Nieuwe anti-insecten producten van TravelSafeReizen naar exotische oorden begint weer in toenemende mate populairder te worden. En gelukkig zijn mensen zich steeds beter bewust van de mogelijke gevaren. TravelSafe helpt om de gezondheidsrisico's tot een minimum te beperken en brengt dan ook enkele nieuwe producten op de markt.

Universele ophang kit voor klamboes
Met dit bevestigingssetje heeft u extra hulpmiddelen bij de hand om overal uw klamboe op te kunnen hangen. De scherpe inhoud van de set is verpakt in een afsluitbaar doosje. Inhoud: scheerlijnspanner, zuignapjes, schroefhaakjes, punaise, veiligheidsspeld en touw.

Bug proof jacket
Speciale mesh-vest zodat de stekende insecten geen kans meer krijgen. Het zeer fijne mesh houdt de insecten op afstand. Het hoofd gedeelte is afritsbaar. Ideaal voor bijv. aan de waterkant.

Travelsafe head nets
Een serie caps vervaardigd van een UV werende nylon met Taxtel behandeling. De caps zijn zeer snel drogend, klein op te vouwen en licht van gewicht.

Bugsafe sokken
Deze technische wandelsok van hoge kwaliteit is geĆÆmpregneerd en beschermt uw enkels tegen muggen en teken! De sokken zijn naadloos, de teen en hiel zijn versterkt en bij de enkel zit een ondersteunende elastisch band. Het Bamboo garen waar deze sok o.a. van is gemaakt, hebben een antibacteriĆ«le werking en het Coolmax materiaal zorgt voor een goede vochtregulering. De Healthguard behandeling houdt de bijtende insecten op een afstand!

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.