Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rubytec Gripfeet houden je op de been

Rubytec Gripfeet houden je op de beenDe winter is duidelijk nog lang niet over in Nederland. Nog dagelijks is er op het nieuws te horen dat vorst en gladheid voor problemen zorgen op de wegen. Maar vooral ook daarnaast, op de stoep, zijn de ongemakken groot. De spoedeisende hulpposten in ziekenhuizen draaien overuren door de vele valpartijen van mensen die uitglijden over spiegelgladde bevroren trottoirs. De Gripfeet van Rubytec houden met hun gripvaste werking gelukkig ook een hoop mensen wél op de been.

Verraderlijk glad
Een klein beetje sneeuw gecombineerd met nachtvorst zorgt voor verraderlijk gladde trottoirs in het land. Even de hond uitlaten, lopen naar de auto of gewoon een blokje om kunnen daardoor plotseling uitdraaien op een pijnlijk avontuur. Het aantal botbreuken door valpartijen is de laatste paar dagen dan ook weer explosief gestegen bij de spoedeisende hulpposten in het land. Bij een dik pak sneeuw zijn mensen er wel op beducht dat de grond glad kan zijn, maar een dunne verijsde en vaak transparante sneeuwlaag valt veel minder op. Het gevolg is dan ook dat veel mensen zich laten verrassen en bij een valpartij ongelukkig terecht komen. Met alle pijnlijke gevolgen van dien.

Gripfeet bieden grip
Het is niet voor niets dat deze slimme ‘sneeuwkettingen voor de schoenen’ de naam Gripfeet dragen. Ze bieden de voeten namelijk een opmerkelijk goede grip op besneeuwde en verijsde ondergronden. De kleine, maar zeer slijtvast Tungsten ‘spikes’ zetten zich vast in de dunne ijslaag en zorgen zo voor een stevige grip tijdens het lopen. Glijpartijen behoren daarmee voorgoed tot het verleden.

Voor elke voet geschikt
Rubytec levert de Gripfeet in verschillende maten, zodat er voor nagenoeg alle schoenmaten een geschikt model is te vinden. Bovendien kan men kiezen uit drie verschillende versies: Alaska, AlaskaPlus en de meest robuuste uitvoering: de Husky. Allemaal worden ze geleverd inclusief een handige opberghoes, zodat ze na gebruik gewoon in de rugzak, schooltas of koffer kunnen worden opgeborgen zonder de rest van de inhoud vies of nat te maken.

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.