Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De nieuwe G-Shock uit de Gravity defier-lijn met digitaal kompas

De nieuwe G-Shock uit de Gravity defier-lijn met digitaal kompasReady for take off! De GA-1000 is het heuse pilotenhorloge van de G-Shock Gravity Defier-lijn. Dit is in eerste instantie duidelijk terug te zien in het ontwerp. De fluoriserende, prominent aanwezige cijfers en wijzers zorgen dat de tijd in iedere situatie goed leesbaar blijft. Dankzij de nieuwe oplichtende wijzerplaat is de display 's nachts goed zichtbaar en zelfs in volledige duisternis.

Een van de belangrijkste instrumenten in de luchtvaart is het kompas. De GA-1000 is het eerste model met een digitaal kompas aan boord, hierbij fungeert de secondewijzer als kompasnaald. Op deze manier blijft de ori├źntatie altijd optimaal, zelfs als je niet aan het stuur van een vliegtuig staat. Wie vertrouwd is met G-Shock kan de kompasfunctie snel en gemakkelijk activeren.

De Gravity Defier-lijn van G-Shock is naast de technische innovatie ook vernieuwend door het elegante design en hoogwaardige materialen. De GA-1000 onderscheidt zich als jongste telg van de G-Shock pilotenlijn met name door de sportieve uitstraling. Het ontwerp van de wijzerplaat is gebaseerd op de klassieke cockpit look, wat te zien is aan de horizontale samenstelling met extra focus op de nummers 9, 12 en 3. Zoals gebruikelijk voor G-Shock heeft dit model naast de analoge look een digitaal hart welke zichtbaar is door twee digitale displays, hierop wordt onder andere de datum weergegeven. De display geeft ook de geïntegreerde thermometer weer, een functie die voor piloten uiterst belangrijk is, en voor anderen eenvoudigweg interessant.

De GA-1000 is verkrijgbaar in geselecteerde winkels en is voorzien van de volgende functies:
- De bekende schokbestendigheid
- Digitaal kompas
- Thermometer
- Stopwatch
- Wereldtijd
- Neon oplichtende display
- Mineraalglas
- Waterdicht tot 200 meter

Voor meer informatie: https://www.casio-europe.com/euro/watch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Casio:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.