Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin iQue 3200: PDA met ge´ntegreerde GPS

Garmin iQue 3200: PDA met ge´ntegreerde GPSGarmin introduceert een nieuwe handheld PDA organizer met ge├»ntegreerde GPS: de iQue 3200.

De iQue 3200 is een waardevolle aanvulling op Garmin┬ĺs groeiende familie van ge├»ntegreerde PDA/GPS navigators. Met de kracht van Palm OS 5 en bijbehorende toepassingen en de bewezen betrouwbaarheid van Garmin GPS navigatie herinnert deze verbazingwekkende multi-tasking tool u niet alleen aan afspraken maar leidt u daar tevens naar toe met afslag voor afslag aanwijzingen en gesproken instructies.

De iQue 3200 beschikt over 32 megabyte aan intern geheugen en een SD / MMC geheugen uitbreiding slot dat kan worden gebruikt voor de opslag van cartografie en gegevens van de MapSource City Select Europe Cd-rom. In combinatie met deze software kunt u gedetailleerde cartografie downloaden voor geheel Europa en bekijken op de iQue 3200 inclusief talloze adressen, zowel zakelijk als priv├ę. Met de Que software kunt u naar ieder gevonden punt de route laten berekenen en er vervolgens naar toe worden geleid met afslag voor afslag en gesproken aanwijzingen.

Adviesverkoopprijs van de Garmin iQue 3200 bedraagt EURO 895,00

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.