Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Robuuste Lava charger van A-Solar kan tegen een stootje

Robuuste Lava charger van A-Solar kan tegen een stootjeDe nieuwe Lava Charger van A-Solar is een stoere universele outdoor oplader met rubber-afwerking. Uitgerust met krachtig 3.5 Watt zonnepaneel waardoor hij zeer snel oplaadt via zonne-energie. Voorzien van 4000mAh interne batterij. Geschikt om 2 mobiele apparaten tegelijkertijd op te laden. De Lava Charger beschikt over voldoende energie om bijvoorbeeld een mobiele telefoon meerdere malen opnieuw op te laden.

Deze robuuste Lava charger is via de geïntegreerde USB kabel ook oplaadbaar via netstroom en/of USB. Met de geïntegreerde micro USB aansluiting kunt u diverse merken smartphones opladen (Samsung, Nokia, HTC, Blackberry etc.) Daarnaast beschikt deze handige charger ook nog eens over 2 aparte USB uitgangen, 1A & 2.1A voor een extra snelle laadtijd.

De Lava Charger is spatwaterdicht en heeft speciale klepjes om de USB ingangen te beschermen.
Ideaal voor het opladen van uw: mobiele telefoon, navigatie systeem, tablet, MP3 speler, E-book reader etc.

Onmisbaar tijdens fietstochten, wandeltochten, vakantie of dagelijks gebruik. Vanwege het krachtige zonnepaneel en de forse interne batterij bent u verzekerd van voldoende energie voor uw mobiele apparaten!

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.