Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Draagcomfort tijdens MTB-en met Camelbak M.U.L.E. NV

Draagcomfort tijdens MTB-en met Camelbak M.U.L.E. NVSpeciaal voor op de MTB heeft Camelbak de M.U.L.E. NV, met een zeer vooruitstrevend en ademend rugpaneel voor extra draagcomfort. De innovatieve constructie bij dit nieuwe model zorgt niet alleen voor een uitstekende verluchting, maar ook voor stabiliteit en dus meer comfort. Hoe lang je rit ook duurt, jouw rug blijft 'cool'.

De klassieker onder de rugzakken voor mountainbikers, M.U.L.E. NV is voorzien van dit innovatief rugpaneel. Het NV ‘envious ventilation’ rugpaneel, winnaar van de Eurobike Award 2012, bestaat uit vier grote elementen van schuim tussen de rug van de drager en de rugzak, waardoor er lucht doorheen de tussenruimte kan stromen. Deze open gevormde elementen hebben een zuignapvorm en bewegen met de rug van de rijder mee, waardoor ze meer verluchting toelaten dan het vorige model.

M.U.L.E. NV is ook voorzien van het dynamische ophangsysteem van CamelBak®, dat zich automatisch aan de breedte van de schouders aanpast. Dit hydratatiesysteem is natuurlijk voorzien van alle extra’s die Camelbak eigen zijn: Antidote-reservoir met een drinkbuisbevestiging met snelkoppeling en heupzakken waar gels of een multitool in passen.

Andere eigenschappen van de M.U.L.E. NV zijn onder andere het bijgeleverde 3 liter Antidote reservoir, de totale capaciteit van 12 liter (+3 liter Antidote reservoir), het gewicht van slechts 0,86 kg, het Eurobike Award winning NV rugpaneel, de comfortabele heupriem met opbergzakjes en het D-Fit harnas.

Adviesverkoopprijs van de M.U.L.E. NV bedraagt EURO 129,95.

Voor meer informatie: https://www.camelbak.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot CamelBak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.