Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Xtorm lanceert oplaadbare beschermhoes voor iPad

Xtorm lanceert oplaadbare beschermhoes voor iPadXtorm, Nederlandse fabrikant van mobiele en innovatieve oplaadsystemen voor smartphones en tablets gericht op elke reiziger, lanceert vandaag de Power Tablet Sleeve Star, een iPad beschermhoes en reservebatterij in één. De stijlvolle aanvulling op de bekroonde Xtorm collectie is bedoeld om elke iPad2/3/4 thuis of onderweg te beschermen en waar dan ook te voorzien van extra energie.

Ingebouwde reserve accu
Met de ingebouwde reserve accu aan boord, vliegt de iPad naar New York op en neer, zonder leeg te raken. En de iPad kan tijdens het opladen gewoon altijd gebruikt worden. De geïntegreerde krachtige li-polymeer accu is in een mum van tijd vooraf oplaadbaar via USB en netstroom. De fraai vormgegeven robuuste sleeve past in elke omgeving, van kantoor tot trein en van sportcafé tot golfbaan. Voor het gemak in elke situatie is de nieuwe Power Tablet Sleeve Star in een handomdraai in vier verticale en horizontale standen neer te zetten en biedt tevens ruimte voor het subtiel opbergen van bankpasjes, visitekaartjes of OV jaarkaart.

Prijs en beschikbaarheid
De Power Tablet Sleeve Star is verkrijgbaar vanaf € 69.00 incl. b.tw. bij diverse winkels waaronder Media Markt, Coolblue en via www.xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.


Over Xtorm
Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf A-solar, opgericht in 2008 met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele opladers, power banks en solar bags. De collectie is aangevuld met iPhone/iPad chargers en iPad cases. Speerpunten voor Xtorm producten zijn Design, Innovatie en Travel en zijn verkrijgbaar in 50 landen wereldwijd.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.