Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sigg New Active Top, drinken zonder knoeien

Sigg New Active Top, drinken zonder knoeienHet lijkt alsof ze net zijn gedipt in de verfpot. Deze nieuwe serie drinkflessen van Sigg. Ze zijn gemaakt om te drinken zonder knoeien. Zelfs al ben je vol in actie. Alleen de kleuren spetteren! Ideaal voor sporters en kinderen. Of als drinkfles in de auto, tijdens de picknick of als je gaat shoppen.

Overdrukventiel
De nieuwe, innovatieve dop beschikt over een overdrukventiel en een geïntegreerd rietje. Zo kun je drinken zonder de fles te tillen of te kantelen. De dop is lekvrij, zelfs als je de fles op zijn kop houdt.

Zwitserse kwaliteit
Met de New Active Top kun je zonder problemen koolzuurhoudende dranken in de fles doen zonder dat de fles overstroomt als je de dop opendraait. Door het overdrukventiel wordt de overdruk langzaam uit de fles gelaten, zodat morsen tot het verleden behoort. De dop is eenvoudig uit elkaar te halen en alle onderdelen kunnen in de vaatwasser. De Zwitserse kwaliteit zorgt voor duurzaamheid en high shock resistance. De dop is 100% BPA-vrij.

Informatie
Sigg drinkflessen met New Active Top 0,75L zijn verkrijgbaar in Sunny Yellow, Apple Green, Ocean Blue, Jazzy Red, Girly Pink of White met gouden letters. Winkeladviesprijs EURO 26,95.

Voor meer informatie: https://www.sigg.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sigg:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.