Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De nieuwe, compacte SWAROVSKI OPTIK-verrekijker: CL Pocket

De nieuwe, compacte SWAROVSKI OPTIK-verrekijker: CL PocketHoe meer je ziet, hoe intenser je momenten beleeft. De nieuwe, compacte verrekijker SWAROVSKI OPTIK CL Pocket biedt excellente optische prestaties en veel kijkcomfort. Tegelijkertijd is deze verrekijker klein genoeg om overal mee naartoe te nemen. Hij biedt een unieke kwaliteit voor zo'n compacte verrekijker en verbreedt je horizon op weergaloze wijze.

Of je nu op reis bent of eropuit trekt voor een wandeling, een excursie of sightseeing: de nieuwe CL Pocket in de SWAROVSKI OPTIK CL-productfamilie biedt veel gebruiksmogelijkheden. Hij gaat overal met je mee – wat je ook doet. Hij laat je meer zien en meer beleven, zoals dieren en planten die je anders niet zou hebben opgemerkt, of details van gebouwen of monumenten, die anders verborgen zouden blijven. Zo kun je het gehele podium bij een openluchtevenement in één keer overzien of tot aan de overkant van het dal kijken. Zo wordt elk ogenblik een onvergetelijke ervaring.

Honderd procent verrekijker – zonder compromis
De CL Pocket biedt een ongeëvenaarde optische kwaliteit in vergelijking met de compacte kijkers op de markt. Deze verrekijker is zeer compact in te klappen, maar eenmaal open is de CL Pocket honderd procent verrekijker zonder compromis. De heldere, contrastrijke beelden in natuurgetrouwe kleuren bieden een onvergetelijke kijkervaring. Het grote gezichtsveld en de aanpasbare oogafstand voor brildragers zorgen voor optimaal kijkcomfort.

Ergonomisch en makkelijk
Een ergonomische, robuuste vormgeving met aluminium behuizing zorgt voor een stabiele bediening en optimaal kijkcomfort. De CL Pocket valt op door zijn intuïtieve bediening en buitengewone optische en mechanische prestaties – de belangrijkste voorwaarden bij de ontwikkeling van deze kijker.

Compacte afmetingen dankzij het inklapbare ontwerp
Dankzij de inklapbare brugconstructie kun je de CL Pocket makkelijk overal mee naartoe nemen, klaar voor gebruik. De 8x25- en 10x25-verrekijkers zijn vanaf september 2013 verkrijgbaar bij speciaalzaken in de kleuren zwart, groen en zandbruin.

Compacte verrekijkers – een bewezen succesverhaal van SWAROVSKI OPTIK
De compacte Pocket-verrekijker werd in 1989 geïntroduceerd en is een van SWAROVSKI OPTIK’s succesvolste producten. Hij heeft zich bewezen als een betrouwbare en nauwkeurige metgezel voor een groot aantal verschillende activiteiten. Met dit succesvolle product als uitgangspunt heeft SWAROVSKI OPTIK nu de nieuwe CL Pocket gecreëerd, afgestemd op de wensen en behoeften van de moderne klant.

De SWAROVSKI OPTIK CL-familie: de perfecte, veelzijdige metgezel
De CL Pocket is een bijzondere aanvulling op de SWAROVSKI OPTIK CL-productfamilie die in 2011 met de CL Companion werd gelanceerd. De CL-productfamilie biedt natuurliefhebbers, avonturiers en reizigers een reeks verrekijkers die een perfecte combinatie bieden van optische kwaliteit en formaat. Deze indrukwekkende, compacte verrekijkers zijn altijd bij de hand en voldoen aan alle mogelijke eisen op het gebied van optische kwaliteit en mechanische prestaties.

De producten zijn beschikbaar bij een selecte groep retailers vanaf september 2013. De verkoopadviesprijs bedraagt EURO 670,- voor de Swarovski Optik CL pocket van 8 x 25, en EURO 720,- voor de Swarovski Optik CL Pocket van 10 x 25.

Voor meer informatie: https://www.swarovskioptik.at/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Swarovski:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.