Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

WoPeeH-pocket, nieuwe moderne plastuit voor vrouwen

WoPeeH-pocket, nieuwe moderne plastuit voor vrouwenDankzij de WoPeeH-pocket, een nieuwe en sterk verbeterde plastuit, kunnen vrouwen nu moeiteloos staande plassen. Dit apparaatje is in tegenstelling tot de meer gangbare wegwerp plastuitjes gemaakt van een stevig duurzaam materiaal. Door de een zeer compacte vorm en doordat het geheel afsluitbaar is het zeer geschikt om in broekzak of tas mee te nemen op reis.

Omdat het tijdens een trektocht nooit te voorspellen is of je voldoende sanitaire voorzieningen zult tegenkomen en of er fris water voorhanden zal zijn is er bij dit apparaat extra aandacht besteed aan een goede afsluiting zodat het, ook na gebruik, gemakkelijk kan worden vervoerd.

Hoewel het apparaat zeer klein is in afgesloten toestand heeft het bij gebruik een comfortabele lengte waarmee gericht kan worden geplast. Alle randen van de invoeropening zijn geheel afgerond waardoor het gebruik comfortabel is, ook zonder gebruik van toiletpapier. Bij gebruik van een WoPeeh-pocket wordt dus vrijwel geen afval achter gelaten.

Een WoPeeH-pocket is gemaakt van een duurzaam stevig materiaal waardoor er geen vervorming optreedt als er druk op wordt uitgeoefend. Bij gebruik is het de bedoeling dat het apparaat stevig tegen het lichaam wordt geplaatst. Hiervoor moet wel enige ruimte worden gemaakt tussen kleding en lichaam maar het is niet nodig om de broek ver te laten zakken. Hierdoor kan het dus in alle omstandigheden discreet worden gebruikt.

Oorspronkelijk is het apparaatje door een vrouw ontwikkeld als voorbereiding op een reis naar Nepal. Omdat het apparaatje erg handig is gebleken en er bij het testen bij meerdere vrouwen geen noemenswaardige problemen zijn opgetreden is besloten om het op de markt te brengen zodat ook andere vrouwen er profijt van kunnen hebben.

Voor meer informatie: https://www.wopeeh.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.