Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE breidt Wizard-serie uit met 18+4 model

VAUDE breidt Wizard-serie uit met 18+4 modelDagrugzak Wizard is niet meer weg te denken uit de collectie van VAUDE. Al jaren is deze rugzak de absolute topper. Voor VAUDE de reden om de serie verder uit te breiden met een kleiner model: de Wizard 18+4. Op deze manier biedt de Wizard-serie voor ieder doeleinde een rugzak met een passend volume. Alle drie de modellen zijn tot in de kleinste details uitgewerkt en qua kleuren afgestemd op de mode. Ideaal voor wandelingen én in de stad!

Compleet uitgerust
De Wizards zijn voorzien van een Aeroflex rugpand, dat de drager verzekert van een optimale ventilatie van de rug. Het lichtgewicht ventilatiepaneel is verstelbaar en zorgt voor een comfortabele afstand tussen de rug en de rugzak. Het F.L.A.S.H. systeem zorgt er bovendien voor dat de schouderbanden snel en eenvoudig af te stemmen zijn op de juiste lengte van het bovenlichaam. Zo is dezelfde rugzak door meerdere personen prettig te dragen. De Wizards beschikken over een vergrotingsrits waarmee het volume met 4 liter is uit te breiden. De twee zijvakken zijn gemaakt van een mooi vormgegeven elastisch materiaal. Het met rits afsluitbare voorvak is voorzien van een organisersysteem.

Standaard voor VAUDE rugzakken: een regenhoes, opening voor een Aquarius drinksysteem en reflectie. Ook maken compressiebanden en een materiaallus deel uit van deze rugzakken. Alle drie de rugzakken hebben één hoofdvak; de Wizard 30+4 heeft een extra ondervak.

De Wizards zijn verkrijgbaar in 6 kleuren: black, blue, marine, holly green, granite en salsa. Adviesverkoopprijzen: EURO 76,- (Wizard 18+4) / EURO 81,- (Wizard 24+4) en EURO 86,- (Wizard 30+4).

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.