Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ECCO BIOM ULTRA, geavanceerde multi-terrein schoen

ECCO BIOM ULTRA, geavanceerde multi-terrein schoenIn herfst/winter 2013 lanceert ECCO de meest geavanceerde multi-terrein schoen van ECCO tot nu toe. De BIOM ULTRA, ontworpen om de natuur te verkennen, is een allround adventure en off-road hardloopschoen. De BIOM ULTRA, compleet met een innoverende, multi-terrein zoolfunctie, biedt tractie op vrijwel elk denkbare ondergrond; van rotsen, over modder, tot oneffen toendra.

"De BIOM ULTRA is onze meest veelzijdige BIOM sportschoen ooit. Het is een ademende en lichte schoen die genoeg steun biedt voor elk outdoor avontuur." ‐ Andrzej 'Bartie' Bikowski, Lead Designer Performance, ECCO

Het baanbrekende zoolontwerp combineert twee speciale prestatiezones: grotere noppen voor meer contact met de grond en tractie, en speciale groeven voor wendbaarheid en een betere grip. Het bovenwerk, extreem dun en flexibel, is vederlicht en ademend. Dankzij de pasvorm die als gegoten zit en de anatomische constructie, verkrijgbaar met een GORE-TEX® voering zodat je voeten tijdens de winter altijd droog blijven, blijf je comfortabel bij elk outdoor avontuur.

Net als alle andere schoenen uit de state-of-the-art BIOM-collectie is de BIOM ULTRA gebaseerd op de principes van BIOM NATURAL MOTION met een constructie die voortkomt uit de expertise die ECCO via de ontwikkeling van het assortiment BIOM-hardloopschoenen heeft opgedaan. De BIOM ULTRA brengt outdoor avonturiers NATURAL MOTION voor sneller en lichter wandelen en off-road hardlopen (trailrunning).

Belangrijkste producteigenschappen en voordelen:
• Anatomische tong en rand voor een anatomische pasvorm
• Versterkte structuur biedt ondersteuning waar dat nodig is
• Dunne en flexibele zoolconstructie stimuleert een natuurlijke stap
• Speciale groeven op de zool voor tractie en wendbaarheid op elk terrein
• Duurzame neus en modderafstotend materiaal - biedt extra bescherming
• Licht (320 gram, heren textiel maat 41)

BIOM ULTRA zal in diverse modellen beschikbaar komen, zoals de Quest Mid GTX, de Quest GTX en de Quest.

Voor meer informatie: https://www.ecco.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ecco:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.