Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Met Osprey zit het avontuur gewoon in je rugzak!

Met Osprey zit het avontuur gewoon in je rugzak!Osprey, dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte rugzakken en draagtassen, hecht veel belang aan de kwaliteit van zijn producten. Ook voor 'terug naar school' en de wintercollectie is dit het geval. Bovendien worden comfort, toegankelijkheid en innoverende details aan alle creaties toegevoegd, zodat de producten stuk voor stuk een modern en uitgekiend design krijgen. Het vernieuwde gamma Kode-rugzakken werd speciaal ontworpen voor het wintersporten. De nieuwe Portal-lijn is dan weer de ideale metgezel voor verplaatsingen in en door de stad.

De nieuwe Portal-lijn, voor het trotseren van de stadsdrukte
In augustus lanceerde Osprey de nieuwe Portal-lijn, vol innoverende zakken en tassen. Portal is een slimme oplossing om (kantoor)spullen en werkbenodigdheden mee op pad te nemen en heeft een fris en uniek design. De Cyber Port™, Pixel Port™ en Beta Port™ hebben eigenschappen die helemaal nieuw zijn op de markt. Zo zijn ze uitgerust met een Port™-venster, dat toelaat om je tablet te bekijken en te gebruiken zonder deze uit je rugzak te moeten halen. Hij is dus ideaal voor gebruik onderweg en tijdens het pendelen met het openbaar vervoer. Vanaf nu kan iedereen zijn of haar tablet makkelijk en discreet gebruiken. Meer zelfs, sommige apps op de tablet, zoals het ‘fietslicht’, toveren de tas om tot een multifunctioneel gadget waarmee je zo het verkeer in kan!

Dit is echter niet het enige innoverende aan de Portal-lijn. De zakken Cyber, Pixel en Beta stoppen laptops veilig en beschermd weg. Draagbare pc’s krijgen een plaatsje in gewatteerde compartimenten met een snelle en makkelijke toegang; zo wordt een veiligheidscontrole in de luchthaven bijvoorbeeld snel doorlopen. Bovendien is de rugzak aan de onderkant voorzien van een PowerHouse™-zakje, zodat kabels en laders netjes opgeborgen kunnen worden. De Pixel en Beta werden uitgerust met 4 liter extra opbergruimte. Deze rugzakken zijn perfect voor mensen die veel door en in de stad moeten reizen en op zoek zijn naar de kwaliteit en verstelbaarheid van een Osprey-tas. Alle modellen uit dit gamma zijn te verkrijgen in zwart, grijs, hazelnoot en rood.

De Kode-tas. Nieuw ontwerp, klaar voor het avontuur!
Kode, het wintersportgamma van Osprey, werd opnieuw ontworpen en daarmee nog verbeterd. De tassen zijn nu uitgerust met gloednieuwe snufjes zoals een innoverend ski/snowboard-draagsysteem. Uiteraard is er ook een makkelijke en snelle toegang tot de inhoud voorzien: de zak kan gewoon naar voor worden gedraaid zonder de riem te moeten losmaken. Het is dus de ideale rugtas om mee te nemen op de stoeltjeslift en zeer praktisch voor zij die hun prestaties op de piste willen fotograferen of filmen.

De tassen zijn beschikbaar met een capaciteit van 22, 32 of 42 liter. Ze werden ontworpen op basis van hoogwaardige materialen, en beschikken over nylon 420D van hoge dichtheid, wat de tassen sterk en robuust maakt, klaar voor intensief gebruik.

De Kode 22 en 32 zijn ideaal voor gebruik buiten de pistes, maar de Kode 42 werd speciaal bedacht voor het tourskiën. De rugzak in kwestie werd aan de onderkant uitgerust met een extra opberghoes voor de helm, een trekkoord onder de bovenflap en toegang tot de inhoud van de tas via de onderkant. Alle Kode-tassen bieden snelle toegang tot de binnenkant via een rits aan de achterkant van de rugzak en hebben een draagsysteem voor de helm. Ze zijn beschikbaar in groen, rood en zwart.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.