Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Steam pants, fietsregenbroek voor woon-werk verkeer

VAUDE Steam pants, fietsregenbroek voor woon-werk verkeerVAUDE heeft een uitgebreide collectie regenbroeken voor op de fiets. Voor dagelijks gebruik springt de Steam Pants in het oog. Deze 2,5 laags regenbroek heeft een ruime snit, zodat het makkelijk over een andere broek past. Het Ceplex Active membraan staat garant voor de wind- en waterdichtheid en zorgt bovendien voor het ademend vermogen.

Fietsregenbroek
Regenbroeken zijn er in alle soorten en maten. Wat maakt een regenbroek nou specifiek voor gebruik op de fiets? Een hele verzameling aan uitgewerkte details, zoals voorgevormde knieën, een verstevigd zitvlak, broekspijpen met een rits en die bovendien smaller te maken zijn met klittenband. Reflecterende elementen zorgen voor extra zichtbaarheid tijdens de regenbui. De Steam Pants voorziet in al deze behoeftes en heeft daarnaast ook nog een gulp met rits en een elastische tailleband. Ten slotte zijn voor de Steam Pants duurzame grondstoffen gebruikt (Bluesign® Approved Fabric) en draagt het het Green Shape label (bestaat voor minimaal 90% uit milieuvriendelijk materiaal). Er is zowel een model voor dames als voor heren. Adviesverkoopprijs: EURO 96,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.