Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Praktische nieuwe rugzakken van Jack Wolfskin

Praktische nieuwe rugzakken van Jack WolfskinJack Wolfskin presenteert voor deze zomer enkele handige en functionele rugzakken. Niet alleen de lichte, sportieve en veelzijdige MOAB-rugzakken, maar ook de grotere Highland-serie, bestaande uit rugzakken voor meerdaagse wandeltochten

MOAB-collectie
Licht en design, sportief en veelzijdig. Zo zijn de rugzakken uit de MOAB-collectie het beste te omschrijven. De rugzakken zullen bij grote en kleine liefhebbers van fietstochten in de smaak vallen , mede dankzij een speciale bevestigingsmogelijkheid voor de helm. ,Maar ze zijn ook zeer geliefd bij wandelaars of fans van alpencrossen.

Naast de opberg- en de bevestigingsmogelijkheden, biedt de MOAB-rugzak ook aangename draagbaarheid, veel bewegingsvrijheid en voldoende luchtcirculatie.

MOAB is de ideale partner voor tochten van middellange duur, en die dus een zo klein mogelijke rugzak vereisen met maximale ruimte. De rugzak is beschikbaar in verschillende volumes (18L, 24L et 30L).

HIGHLAND-collectie
De HIGHLAND-collectie bestaat uit goed uitgeruste en handige rugzakken die aansluiten op de wensen van wandelaars bij lange tochten. Jack Wolfskin ontwikkelde specifieke mannen- (36L en 50L) en vrouwenmodellen (36L en 46L). De kleinste modellen mikken op tochten van één dag en bieden dus voldoende ruimte voor een regenhoes, eten, drinken en landkaarten. Bovendien zorgt de indeling in compartimenten ervoor dat alles snel en gemakkelijk toegankelijk is.

De grote HIGHLAND-modellen van 46L en 50L vormen de brug tussen de grote trekking-rugzakken en de wandelrugzakken voor dagtochten en zijn gemaakt voor tochten van meerdere dagen. Men kan er een slaapzak en een tent in opbergen en ze beschikken over extra functionaliteiten, zoals een aparte bevestiging voor trekkingstokken en een ijshouweel.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.