Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The North Face gebruikt revolutionair THERMOBALL in haar kleding

The North Face gebruikt revolutionair THERMOBALL in haar kleding  THERMOBALL is een revolutie in synthetische isolatie. THERMOBALL biedt de voordelen van dons én de voordelen van synthetisch materiaal en isoleert bovendien in vochtige omstandigheden. Wie anders dan The North Face® staat vooraan om de THERMOBALL-vezels toe te passen in zijn outdoor-kleding? The North Face® is niet voor niets 's werelds meest toonaangevende leverancier van authentieke, innovatieve en geavanceerde outdoor-kleding, -schoenen en -materialen.

PrimaLoft®, de ontwikkelaar van THERMOBALL™, heeft het materiaal uitgebreid getest op de Mount Everest. In tegenstelling tot traditionele synthetische isolatie met doorlopende vezels bieden de kleine, ronde synthetische vezelbundels van PrimaLoft® een zeer getrouwe imitatie van donsbundels. Door de THERMOBALL™-vezels geclusterd ‘op te sluiten’ in kleine luchtzakjes, blijft de warmte optimaal behouden. Het materiaal biedt een isolatiewaarde en compressiemogelijkheid die vergelijkbaar is met 600 Fill Power donsvulling, met het verschil dat dit materiaal ook in vochtige omstandigheden blijft isoleren.

The North Face® heeft op dit moment twee modellen beschikbaar met dit revolutionaire isolatiemateriaal. Voor mannen de Thermoball Hoodie: warm, licht en sneldrogend ThermoBall®-jack met capuchon voor koude en vochtige weersomstandigheden en voor vrouwen de Thermoball Full Zip Jacket: jack met ThermoBall®-isolatie en rits over de hele lengte blijft licht en warm, zelfs bij vochtig weer.

De mannelijke Thermoball hoodie heeft een adviesprijs van EURO 200,- en voor vrouwen heeft de Thermoball full Zip jacket een adviesprijs van EURO 190,-.

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.