Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sneeuwwitte Suunto Ambit2 S biedt meer comfort

Sneeuwwitte Suunto Ambit2 S biedt meer comfortDe zeer populaire Ambit2 S van het Finse Suunto is binnenkort ook verkrijgbaar in een sneeuwwitte uitvoering. Naast het feit dat de kleur anders is dan de bestaande modellen, beschikt deze uitvoering ook over een speciale polsband die meer comfort biedt tijdens het sporten.

Bijzonder comfortabel
De nieuwste aanvulling in de Ambit2 S serie beschikt over een andere strap dan de reeds verkrijgbare sporthorloges. De nieuwe strap is gemaakt van elastische siliconen die beduidend zachter aanvoelen om de pols. Met name vrouwelijke sporters zullen dit nieuwste GPS-horloge dus weten te waarderen, maar daarnaast ook sporters die een gevoelige pols hebben of gewoon gecharmeerd zijn van de opvallende witte kleur.

Perfecte partner voor bij het sporten
Het Ambit2 S GPS-horloge is de perfecte partner bij sportactiviteiten of dat nu fietsen, hardlopen, zwemmen of enig andere buitensport is. Het horloge biedt zeer nauwkeurige informatie over onder andere afstand, hartslag en tempo. Dit alles dankzij zeer geavanceerde technologie die samen met gratis downloadbare apps (functies) precies die gegevens op het scherm tonen waar de gebruiker behoefte aan heeft. Inmiddels zijn er via Suunto’s unieke appzone (http://www.movescount.com/apps) al vele duizenden verschillende apps verkrijgbaar.

Ook nieuwe apps
Tegelijkertijd met de komst van de nieuwe witte Ambit2 S zal Suunto twee speciale, nieuwe apps beschikbaar maken in de online community. Workout & Refuel is een app die exact aangeeft hoeveel gram vet, proteïne en koolhydraten moeten worden ingenomen na afloop van een training of wedstrijd. De app Workout Celebration motiveert je om stevig door te sporten: de app geeft precies aan wanneer je voldoende hebt getraind om dat met een glas champagne te vieren. Of zelfs met een complete fles bij zeer zware trainingen. Beide apps komen voort uit een onderzoek dat Suunto verrichtte onder vrouwelijke gebruikers van de Suunto Ambit GPS-horloges.

Verkrijgbaarheid
De nieuwe witte Suunto Ambit2 S zal vanaf medio oktober in de winkels liggen en heeft een adviesverkoopprijs van € 349,- of € 399,- (inclusief hartslagband).

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.