Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Optrix lanceert de PhotoProx voor outdoorfotografen

Optrix lanceert de PhotoProx voor outdoorfotografenDe iPhone is de meest gebruikte camera ter wereld en de Optrix weet dat de beste foto's soms moeilijke omstandigheden vereisen. De Optrix PhotoProX is de eerste en enige case van de wereld die waterdicht en ultra robuust is en met verwisselbare lenzen alles in een compacte oplossing biedt.

Betere foto's met verschillende lenzen
Een professionele fotograaf gebruikt nooit een plastic lens. In tegenstelling tot andere iPhone cases op de markt, biedt Optrix optische glazen lenzen met een aluminium rand. Optrix lenzen worden speciaal gemonteerd in een schone ruimte als een afgesloten eenheid. Dit verzekert u heldere en stofvrije afbeeldingen. Het kost ons meer, maar voor ons staat kwaliteit voorop.

De juiste lens wanneer het nodig is
De Optrix ProLens functie is de enige verwisselbare lens oplossing in de wereld voor robuuste iPhone cases. Het veranderen van een macro lens of een fish-eye lens is in enkele seconden gemonteerd zonder speciaal gereedschap en heeft daarna nog steeds de waterdichtheid van 33 meter.

Gebruik hem overal
De Optrix iPhone cases zijn precies ontworpen en gewaarborgd om uw iPhone te beschermen. Waterdicht tot 33 meter en een crush bewijs met een valtest dat uw iPhone het overleeft met een hoogte van 30ft. De case maakt gebruik van een slagvaste, polycarbonaat unibody voor de ultieme bescherming. Hierdoor zijn de cases lichter en enorm sterk.

Duurzaamheid en Functionaliteit
De Optrix iPhone cases zijn de 4e generatie van het resultaat van jaren testen, feedback van klanten, en talloze uren van perfect zoekende R & D. Onze cases zijn ontworpen met kwaliteitsnormen en daarom werken wij samen met een bedrijf dat ruggedized laptops bouwt voor het Amerikaanse leger. Het resultaat is een zeer goed ontworpen product voor duurzaamheid en functionaliteit.

Klaar om te monteren
De juiste montage is van cruciaal belang voor het vastleggen van een geweldige foto of video. Daarom biedt de Optrix meer gespecialiseerde mounts dan elke andere iPhone-case maker in de wereld. Optrix biedt een superieure fotografie en video platform.


De Optrix PhotoProx Bundel heeft een adviesverkoopprijs van EURO 149,95.

Voor meer informatie: https://www.optrix.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.