Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tec Shirts van ODLO

Tec Shirts van ODLOOngeacht de weersomstandigheden of de intensiteit van de beweging, met het tec shirt-concept biedt Odlo het perfecte antwoord op elke situatie. De basis is het temperaturecontrol-system, dat zijn doeltreffendheid reeds bewezen heeft voor de ondergoedlijn.

Midlayers (tussenlagen) hebben een klimaatregulerende functie en zijn als tweede laag een belangrijk onderdeel van het functionele meerlagenprincipe.

Net als zijn functionele ondergoed biedt Odlo deze midlayers ook aan in de kwaliteiten light, warm en x-warm. Dankzij dit overzichtelijke systeem vindt elke sporter het bij hem of haar passende tec shirt. De onderverdeling in de lijnen Performance, Active en Essentials maakt het bovendien mogelijk om tegemoet te komen aan de ieders individuele eisen.

De Active-lijn werd ontwikkeld voor wintersporters die naast functionaliteit veel belang hechten aan kwaliteit. Active richt zich op klassieke midlayers met speciale, doordachte details en een modern en sportief design.

De highlight van deze lijn is de Energetic, een stretch fleece met opstaande kraag en een halve zip in warm-kwaliteit. De zip is schuin weggewerkt om meer comfort te geven onder de kin en is voorzien van een pocket op de borst.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.