Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Columbia Peakfreak Enduro Outdry biedt waterdichte comfort en grip

Columbia Peakfreak Enduro Outdry biedt waterdichte comfort en gripDe Columbia Peakfreak Enduro Outdry is een veelzijdige lichtgewicht hiking en trailschoen. Deze schoen bevat naast de technologieƫn Omni-grip, Techlite en Techlite FluidFrame, ook Outdry.

Het Techlite FluidFrame biedt optimale stabiliteit op elke ondergrond. Dit frame zorgt namelijk voor een geleidelijke overgang aan de buitenkanten van de voetzool, waardoor er binnen de schoen meer stabiliteit ontstaat.

Techlite is een lichtgewicht demping en ondersteuning die in de tussenzool zit verwerkt. Het zorgt niet alleen voor extra loopcomfort, maar geeft ook meer demping en zorgt zo voor een betere bescherming tegen blessures.

Omni grip geeft grip en tractie op elk terrein. Daarmee is de zool geschikt voor lopen op natte en besneeuwde ondergrond, maar ook op los grind en bospaden. Dit maakt de schoen bijzonder veelzijdig en ideaal als schoen voor in de herfst- en wintermaanden.

Het Outdry waterproof systeem is gebaseerd op een gepatenteerd en uniek laagjessysteem. Een waterdichte, ademende binnenlaag van het product waardoor er een uniek component ontstaat. De naden en andere potentiƫle waterdoorlatende punten zijn volledig getaped. Het resultaat is een superieur waterdicht en ademend comfort en pasvorm. Met de Peakfreak Enduro Outdry ben je verzekerd van droge voeten, en kun je met een gerust hart gaan hardlopen.

Voor meer informatie: https://www.columbia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Columbia Sportswear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.