Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Coleman breidt CPX lampen-collectie uit

Coleman breidt CPX lampen-collectie uitColeman lanceerde vorig jaar met CPX een revolutionair, uitwisselbaar batterijsysteem dat ongelofelijk veel gemak en flexibiliteit biedt voor zowel thuis als onderweg. Dankzij dit CPX systeem kies je namelijk voortaan zelf hoe je jouw Coleman lamp laat werken : elk CPX toestel werkt immers zowel op 4D batterijen die in een standaard batterijcassette zitten, als op de CPX Rechargeable Power Cartridge, een speciale oplaadbare batterij.

Het geeft je de zekerheid dat je tijdens het kamperen, vissen of doe-het-zelf klussen nooit zonder licht komt te zitten. Je kan namelijk gewoon van het één op het ander overschakelen. Bovendien kun je zowel de 4D batterijcassette als de Rechargeable Power Cartridge uitwisselen tussen álle Coleman CPX™ apparaten.

Dit jaar wordt de CPX-collectie uitgebreid met twee nieuwe modellen: de CPX™ 6 Portable LED Table Lantern en de CPX™ 6 LED Hybrid Lantern.

CPX™ 6 Portable LED Table Lantern
Deze draagbare CPX™ LED lantaarn, die wel wat weg heeft van een kleine paddenstoel, zorgt dankzij z’n look en warme witte lichtgloed voor een gezellige sfeer op je kampeerplek. Net als gedempt sfeerlicht bij je thuis, maar dan in the great outdoors... De lamp heeft een lichtstraal van 81 lumens en een batterijduur van 107 uur en 20 minuten. Hij weegt (zonder batterijen) 670 gram en heeft een adviesverkoopprijs van EUOR 34,99.

CPX™ 6 LED Hybrid Lantern
Deze kwaliteitslantaarn bevat naast een vast lichtpunt ook een zaklamp die je zowel samen als apart kan gebruiken. De sterkte van de lichtstraal is in te stellen: als lantaarn tussen 42 lumens en 243 lumens en als zaklamp 125 lumens. De lichtstraal van de zaklamp heeft daarbij overigens een bereik van 81 meter. De batterijduur is afhankelijk van de ingestelde lichtsterkte tussen de 56 en 131 uur, bij gebruik van de zaklamp 2 uur. Zonder batterijen weegt de CPX™ 6 LED Hybrid Lantern 950 gram. Adviesverkoopprijs bedraagt EURO 69,99.

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.