Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

G-SHOCK presenteert stoer horloge voor urban survival

G-SHOCK presenteert stoer horloge voor urban survivalG-Shock is vereerd om de nieuwe toevoeging aan de onverschrokken Master of G collectie te presenteren, de nieuwe GW9400 Rangeman. Dit militaire instrument is een betrouwbare metgezel waar zowel beroepsmilitairen als avonturiers op kunnen rekenen.

Dit model heeft zijn inspiratie uit helden aan het front gehaald en is gemaakt voor gebruik onder de meest heftige omstandigheden. De Rangeman is een waar prestatiegericht horloge dat gebruik maakt van de Shock Resistance Triple Sensor technologie. Het is schok- en modderbestendig, voorzien van een digitaal kompas met zowel zonsopgang en zonsondergang informatie.

Beheers de zee dankzij de 20 bar waterbestendigheid, ook is dit horloge in staat om de atmosferische druk en temperatuur te meten. De Rangeman kan hoogtes meten met stappen van 1 meter, met een interval van 1 seconde. Al deze metingen worden gedaan met 1 druk op de knop. Hij is namelijk voorzien van een one-touch sensor die is gemaakt van metaal en een geribbeld oppervlak, dit biedt een veilige werking in natte omstandigheden. Daarnaast maakt de Rangeman gebruik van Tough Solar Power wat de betrouwbaarheid vergroot.

Dankzij de multi-band 6 tijdsfunctie kan je zeker op je horloge vertrouwen. De tijd wordt automatisch gesynchroniseerd met o.a. Fort Collins (waar de U.S. gouvernment ook gebruik van maakt), maar ook met 5 andere transmissiestations over de hele wereld, gebaseerd op de woonplaats van de drager. Andere functies zijn 48-uurs wereldtijd +UTC (universal coordinated time), 1000-uur stopwatch, 24-uurs countdown timer, 12/24-uurs weergave en volledige auto LED verlichting die geactiveerd kan worden met een simpele beweging van de pols.

Het krachtige 3-D design van de Rangeman suggereert dat dit model uit steen is gebeiteld, maar niets is minder waar. Voor de kast van dit model is urethaan gebruikt en de achterkant is roestvrijstaal. Een robuust ontwerp dat past bij iedere militaire professional. Verkrijgbaar in november in zwart staal (GW9400-1) en legergroen (GW-9400-3). De Rangeman is verkrijgbaar bij selectieve dealers.

Voor meer informatie: https://www.casio-europe.com/euro/watch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Casio:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.