Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Met MSR Lightning Ascent sneeuwschoen klaar voor de sneeuwpret

Met MSR Lightning Ascent sneeuwschoen klaar voor de sneeuwpretSinds de wereldwijde hausse van sneeuwschoenwandelen halverwege de 90-er jaren levert MSR het beste voor wat betreft technische sneeuwschoen-innovaties en ook vandaag de dag zijn ze nog steeds de eerste keuze voor zowel professionele alpien avonturiers als recreanten. MSR's exclusieve combinatie of tractie, duurzaamheid en veelzijdigheid biedt een belangrijk voordeel: de zekerheid dat waar en hoe je ook gaat sneeuwschoenwandelen, MSR de prestaties en betrouwbaarheid levert die je nodig hebt.

De Lightning Ascent sneeuwschoen is het meest agressieve MSR sneeuwschoenmodel, dat honderd procent prestaties biedt onder alle omstandigheden. Gebouwd op een stevige basis van geavanceerd 360° Traction™ hoogwaardig aluminium frames en Torsion2™ stijgijzers met gespleten tanden, bieden deze schoenen volledige grip en tractie op steile traversen en afdalingen. Tweedelige, onafhankelijk vormende en vriesvaste PosiLock™ AT bindingen passen onder alle winter-, ski- of snowboardschoenen en kunnen zelfs met handschoenen aan gemakkelijk worden afgesteld. Ergo™ Televators verminderen vermoeidheid en vergroten tractie bij steile beklimmingen met een ergonomisch ontwerp dat middels een simpele beweging van een stokhandvat (van bijvoorbeeld de MSR SureLock™ TR of UL serie of Deploy ™TR en Flight™ serie) wordt ingeschakeld.

Voor onovertroffen plezier in de sneeuw is de MSR Lightning Ascent sneeuwschoen verkrijgbaar in drie verschillen maten voor heren (56 cm, 64 cm, 76 cm) en twee verschillende maten voor dames (56 cm en 64 cm). Voor extra veelzijdigheid zijn er de Modular Flotation Tails die extra drijfvermogen bieden en snel en gemakkelijk kunnen worden bevestigd om te sporen, extra gewicht mee te dragen of voor gebruik in diepe sneeuw (apart verkrijgbaar).

Voor meer informatie: https://www.msrgear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot MSR:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.