Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sunway, nieuw merk outdoorbroeken in Nederland

Sunway, nieuw merk outdoorbroeken in NederlandSunway is een klein Duits bedrijf dat zich specialiseert in broeken. Broeken voor vrije tijd, wandelen, bergsport, jacht, golf, trekking en nog veel meer activiteiten.

Waar concurrenten zich bezighouden met een volledige collectie kleding, specialiseert Sunway zich alleen in broeken. En niet zonder succes. Reeds vele professionals gebruiken de broeken, zoals berggidsen, reddingsteams, politie en defensie eenheden, maar ook in Nepal zijn de broeken al gebruikt en geprezen, om hun geweldige pasvorm, duurzaamheid en draag- comfort.

De broeken worden gemaakt in verschillende stoffen. Alle broeken zijn: waterafstotend, ventilerend, ademend, stretch, winddicht, sneldrogend en slijtvast.

Er zijn modellen voor heren, maar ook voor dames. Verder maken ze afritsbroeken, shorts, driekwart broeken en zelfs knickebockers. Ook leveren ze de winterversies, met microfleece gevoerde wandel- en buitenbroeken. Er is al een Sunway broek vanaf EURO 89,95 en een winterbroek vanaf EURO 112,95. Verder is Sunway ook gespecialiseerd in speciale maten, dus extra lang, extra kort, extra groot en voor meer omvangrijke gebruikers.

Voor adressen in jouw buurt neem je contact op met Goldnugget Agencies: 06-14734424 / kopmeiners2009@live.nl.

Voor meer informatie: https://www.sunway-hosen.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.