Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

HyActive Baselayer van The North Face biedt warmte en comfort

HyActive Baselayer van The North Face biedt warmte en comfortSporten in een veelal koude winter is zoveel leuker als je het lekker warm hebt; dat zal iedereen beamen. Maar op pad gaan in een dikke winterjas of met een slaapzak om je schouders is niet altijd een optie. Dat is de reden dat er thermokleding is uitgevonden. Met thermokleding onder je outfit sport je een stuk comfortabeler. De vraag is echter: wat zijn nu de thermoshirts en -broeken van de hoogste kwaliteit? Welke stoffen behouden hun vorm en warmte na intensief gebruik? The North Face doet een duit van hoge kwaliteit in het zakje met thermo-onderkleding voorzien van het HyActive Baselayer System.

Wat voor sport of activiteit je ook doet, The North Face®-thermokleding met het HyActive™ Baselayer System houdt je warm, droog en comfortabel. Bovendien behoudt het zijn vorm en warmtefunctie – hoe vaak of intensief je de thermokleding ook gebruikt. Of je nu gaat hardlopen, wandelen, mountainbiken, klimmen, skiën of snowboarden; HyActive™ houdt warmte vast dankzij de holle kern in de bedrading. Vocht wordt snel afgevoerd naar een tweede laag, waardoor je huid droog en comfortabel aan blijft voelen en nare geurtjes tot een minimum beperkt blijven. Uit onderzoek blijkt dat thermokleding met HyActive™ zeven procent warmer is dan wol, vocht maar liefst vijftig procent beter afvoert dan polyamide en twintig procent lichter is dan polyamide. Thermokleding van The North Face® met HyActive™ Baselayer System houdt je warm, droog en comfortabel.

Pas je thermokleding aan op de activiteit die je doet. The North Face biedt verschillende soorten thermo’s, allemaal voorzien van het HyActive™ Baselayer System.
• Warm: zeer geschikt voor als je op een wat lagere activiteit sport en dus veel warmte nodig hebt. Twee lagen honderd procent synthetisch materiaal.
• Warm Merino: heeft een dubbele structuur – de buitenzijde is van wol, de binnenzijde synthetisch. Dit zorgt voor snel transpiratietransport, een snelle droogtijd en optimaal behoud van lichaamswarmte.
• Hybrid: biedt optimaal comfort tijdens sporten in koude omstandigheden. De honderd procent synthetische stof heeft holle vezels en een zonesysteem. Dit laatste betekent dat shirts en tights uit deze serie zowel beschikken over warme als ventilerende zones, bijvoorbeeld op de borst.
• Hybrid Merino: biedt een mix van wol en synthetische stoffen. Zo is het lichaam warm waar het warm moet zijn en vochtdoorlatend waar dat nodig is. Dit zorgt voor een optimaal ademend vermogen, een goede vochtafvoer en veel warmte.

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.