Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

B-Glider maakt sneller fotograferen mogelijk

B-Glider maakt sneller fotograferen mogelijkB-Grip NL, de leverancier van het draagsysteem voor camera's B-Grip, heeft de B-Grip lijn uitgebreid met de B-Glider. Nu is het niet alleen mogelijk om de camera vast op de heup te dragen met de B-Grip basiskit, maar ook aan een schouderband waardoor de camera snel omhoog te halen is voor het maken van foto's en video's. De B-Glider kan ook aan de draagband van een rugzak bevestigd worden.

Het unieke aan de B-Glider is, dat de camera, voorzien van de B-Grip Quick Release Plate, snel uit de Glider is te halen en op een statief (voorzien van de B-Grip Statiefadapter) is te klikken. En dat kan allemaal ook nog eens met de B-Grip Handstrap aan de camera bevestigd! Hiermee is het B-Grip systeem uniek en zeer veelzijdig.

De B-Glider heeft een adviesprijs van EURO 39,45. Meer informatie is te verkrijgen bij B-Grip NL

Voor meer informatie: https://www.bgrip-nl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot B-grip (camera-houder):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.