Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Brunton Hydrogen Reactor oplader werkt op waterstof

Brunton Hydrogen Reactor oplader werkt op waterstofBrunton introduceert de Hydrogen Reactor, een innovatieve charger voor outdoor-activiteiten. Dit handzame device levert elektriciteit met behulp van een waterstofpatroon. Het werkt heel eenvoudig. Klik een patroon in de reactor en je kunt direct je smartphone of GPS opladen. Door een reactie van waterstof met zuurstof komt energie vrij. Veilig en milieuvriendelijk.

Eén patroon levert net zoveel energie als 15 +AA batterijen. Zo heb je altijd een energy back-up bij de hand en sta je nooit meer zonder power. Waar ook ter wereld.

Met een standaard USB-uitgang is de Hydrogen Reactor geschikt voor het opladen van alle mobiele apparatuur. Denk aan je mobiele telefoon, MP3/MP4 speler, navigatie/GPS, zaklamp, camera, E-book reader en mobiele spelcomputer. Met name handig tijdens lange tochten in afgelegen gebieden en voor emergency-kits.

De patronen (Hydrocore™) bevatten metal hydride (metaalpoeder) om waterstofgas veilig te kunnen opslaan. Je kunt de waterstofpatronen zelf opladen met de Brunton H2O Hydrolyser™. Opladen kan ook bij de Brunton-dealer. De patronen zijn ook los verkrijgbaar.

Extra informatie
Brunton Hydrogen Reactor, zwart, geel of oranje, consumentenadviesprijs: EURO 150,-.
Afmeting: 13,5 x 7,3 x 3,4 cm. Gewicht 146 gr. Wordt geleverd met twee waterstofpatronen.

Voor meer informatie: https://www.bruntoneurope.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Brunton:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.